De meid krijgt even haar karma en HIJS won! #WEEKVLOG

| 26 reacties

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog van ons!
Een vlog waarin ik even mijn karma krijg en weer naar Hijs ging.

Tot volgende week!!

reactie's

reactie's

26 reacties

 1. Herkenbaar! Je wil dan toch teveel en dan zegt je lichaam: nee. Ik heb ooit gordelroos gekregen door teveel stress en te druk zijn. Het is altijd makkelijk om adviezen te geven aan anderen en er zelf niet naar te luisteren. Als jij omvalt heeft niemand hier iets aan, dus even aan jezelf denken. Kom tot adem en neem de tijd! Sterkte!

 2. Heeeel veel sterkte en doe rustig aan. Maar dat zeggen we allemaal wel tegen elkaar, maar voor vrouwen is dat gewoon echt een ding. Zorgen, zorgen, zorgen. Zit er zo in bij ons. Ik zou nog eerder aan mijn kat denken dan aan mezelf, snap je?Beterschap! xxx ps: dat vloggen door het winkelcentrum is heerlijk om te zien!

 3. Sja let maar goed op. Ik ken het, te lang doorgaan, teveel doen, jezelf vergeten. Uiteindelijk pakt het niet geweldig uit 😉

 4. Hier ook hoor, alles voor anderen, maar mezelf?

  Moppie, op jezelf blijven letten he! ( zoals ik wel vaker roep hihi)

 5. Lekker uitrusten en goed aan jezelf denken hoor! Ik vind de nagellak trouwens heel erg mooi!

 6. Hier iemand die altijd wijze adviezen heeft (niet teveel hooi op je vork nemen, op tijd rust nemen, pas op de plaats, een paar stappen terug) maar helaas heb ik ook meerdere malen ondervonden dat ik tot het naadje ga. En dat mijn lichaam mij een forse halt toeroept. Ik probeer nu echt tijdig te stoppen. Je hebt alleen jezelf ermee. Maar I know, makkelijker gezegd dan gedaan…

 7. ik ken het wel. alles voor een ander, jezelf weg cijferen. maar soms moet je ook even aan jezelf denken

 8. Het valt niet altijd mee om voldoende rust te nemen maar dan wordt je vanzelf terug gefloten dus lekker rust nemen 😉

 9. Sterkte gewenst. Ik heb zelf ook altijd echt wel voldoende rust nodig om goed te blijven functioneren.

 10. Dat doorgaan ken ik helemaal maar af en toe op de rem gaan staan is wel belangrijk!

 11. Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, kan je ook niet voor de anderen zorgen. Ik zeg het hardop en luister direct ook naar mezelf

 12. Veel sterkte en rust gewenst. Het is soms best lastig om voor jezelf te kiezen. Maar ja, als je niet voor jezelf zorgt kun je op den duur ook niet meer voor anderen zorgen. Sterkte!

 13. Sterkte! Ik weet hoe moeilijk het is om af en toe voor jezelf te kiezen. Ik denk ook dat iedereen in je omgeving het snapt als je dat doet. Je moet het alleen zelf ook geloven

 14. Hopelijk is het je gelukt om even wat tijd voor jezelf te nemen. Ik denk dat je je eigen valkuilen het beste zelf weet, maar gewoon wel goed op jezelf passen.

 15. Heel herkenbaar om maar gewoon door te willen gaan, maar rust nemen is ook belangrijk! 😉

 16. Oeh welke kleur van Sally Hansen is het? Ik heb ook die gel lak en ben er gek op. Die roze kleur vind ik echt te gek!

 17. Lekker off-topic, maar ik vind de kleur van je nagellak echt heel erg mooi!

 18. je rust nemen is echt belangrijk !

 19. Ik kan me voorstellen dat je er wil zijn voor de mensen in huis, maar je moet aan je zelf denken, dat weet je heel goed, ik zeg hier niets nieuws, maar stort niet in en dat je probeert te eten is natuurlijk al goed, al zou het fijn zijn als de zin er ook is om te eten. Sterkte!

  • je hebt helemaal gelijk hoor!! maar ben en blijf een rauwdouwer 🙁 en neeeee zit zeker niet te wachten op instorting!!! en dank je wel 😉

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: