De meid krijgt even haar karma en HIJS won! #WEEKVLOG

De meid krijgt even haar karma en HIJS won! #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog van ons!
Een vlog waarin ik even mijn karma krijg en weer naar Hijs ging.

Tot volgende week!!

26 gedachten over “De meid krijgt even haar karma en HIJS won! #WEEKVLOG

  1. Herkenbaar! Je wil dan toch teveel en dan zegt je lichaam: nee. Ik heb ooit gordelroos gekregen door teveel stress en te druk zijn. Het is altijd makkelijk om adviezen te geven aan anderen en er zelf niet naar te luisteren. Als jij omvalt heeft niemand hier iets aan, dus even aan jezelf denken. Kom tot adem en neem de tijd! Sterkte!

  2. Heeeel veel sterkte en doe rustig aan. Maar dat zeggen we allemaal wel tegen elkaar, maar voor vrouwen is dat gewoon echt een ding. Zorgen, zorgen, zorgen. Zit er zo in bij ons. Ik zou nog eerder aan mijn kat denken dan aan mezelf, snap je?Beterschap! xxx ps: dat vloggen door het winkelcentrum is heerlijk om te zien!

  3. Hier iemand die altijd wijze adviezen heeft (niet teveel hooi op je vork nemen, op tijd rust nemen, pas op de plaats, een paar stappen terug) maar helaas heb ik ook meerdere malen ondervonden dat ik tot het naadje ga. En dat mijn lichaam mij een forse halt toeroept. Ik probeer nu echt tijdig te stoppen. Je hebt alleen jezelf ermee. Maar I know, makkelijker gezegd dan gedaan…

  4. Veel sterkte en rust gewenst. Het is soms best lastig om voor jezelf te kiezen. Maar ja, als je niet voor jezelf zorgt kun je op den duur ook niet meer voor anderen zorgen. Sterkte!

  5. Sterkte! Ik weet hoe moeilijk het is om af en toe voor jezelf te kiezen. Ik denk ook dat iedereen in je omgeving het snapt als je dat doet. Je moet het alleen zelf ook geloven

  6. Hopelijk is het je gelukt om even wat tijd voor jezelf te nemen. Ik denk dat je je eigen valkuilen het beste zelf weet, maar gewoon wel goed op jezelf passen.

  7. Ik kan me voorstellen dat je er wil zijn voor de mensen in huis, maar je moet aan je zelf denken, dat weet je heel goed, ik zeg hier niets nieuws, maar stort niet in en dat je probeert te eten is natuurlijk al goed, al zou het fijn zijn als de zin er ook is om te eten. Sterkte!

    1. je hebt helemaal gelijk hoor!! maar ben en blijf een rauwdouwer 🙁 en neeeee zit zeker niet te wachten op instorting!!! en dank je wel 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.