de meiden stuiteren….

de meiden stuiteren….

Ja de meiden zijn super super nerveus hahah want…..

Morgen komt prinses maxima bij hun op school en hoe fun is dat wel niet dan:D
Ze komt langs voor groep 8 ivm het project bizzworld. Zegd mij helemaal niks maar alle kindjes genieten er van mee en ik ben eigenlijk ook wel heel heel nieuwsgierig uiteraard 😉

De ouders mogen wel vanaf de zijkant mee kijken en ja dat gaat ik dus ook doen, heb morgen de afspraken een douw gegeven en gaat lekker met de rest van de nieuwsgierige moedertjes kijken hoe dat nou zich allemaal gaat afspelen:D

Weet niet of er fotos gemaakt morgen worden dat hoor ik morgen wel maar mocht het, dan laat ik jullie daar natuurlijk meer over horen 😀

21 gedachten over “de meiden stuiteren….

  1. Ah zo leuk. Ze was ook ooit bij mij op school maar dat wist ik niet en ik liep haar straal voorbij (toen was ze nog niet getrouwd). Ik vroeg me alleen af wat al die mannen in zwarte pakken daar deden. xD

    1. hahah droge ioon weer lol, nou men in black waren er vandaag ook al jeetje wat gaat daar een organisatie aan vooraf zeg, maar vind het stiekum ook wel leuk hoor

  2. super vet man!!! die zie je niet iedere dag nou ja in den haag zou je ze vaker zien denk ik dan maar hier niet hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.