De vulpen

De vulpen

De tekst zegd het al, de vulpen. Ik vraag mij serieus af hoeveel mensen daar nog mee schrijven tegenwoordig. Op de basisschool van de meiden, toen voor Niomi in ieder geval had ik er wel eentje gekocht, een stabilo, maar die verdween al weer redelijk snel moet ik zeggen. Voor Rashel heb ik er ook ooit eentje gekocht maar die wilde hem alleen thuis gebruiken….yeah right, heb hem nooit meer gezien!

Ik daarin tegen schrijf al met een vulpen sinds ik op de basisschool zat!! En dan was het echt niet alleen om de balletjes uit de vulling te verzamelen, maar gewoon omdat ik het fijn vond schrijven, en ja ik spaarde die balletjes om daarop terug te komen, hele bakjes vol tot dat het bakje een keer omging….weg  balletjes!

Afijn, nu, jaren, nou zeg maar 3o jaar later schrijf ik er nog mee en heb er 2 van parker, die vind ik het fijnste schrijven. Had er 3 maar de derde was dusdanig oud dat ik er met pijn en moeite afscheid van heb genomen. Het vervelende vind ik wel hoor en dat is echt even een dingetje dat in mijn filofax agenda’s en mijn moleskine de pen dus danig doordrukt dat ik dus op de andere kant van de bladzijde het verhaal kan lezen maar dan omgekeerd….volg je het nog haha.

Dat weerhoud mij natuurlijk niet om andere dingen ermee vol te kladderen :D. Pennen zijn hier werkelijk in overschot. Ik was dus vrijdagavond op zoek naar vullingen voor mijn parkers want die waren leeg en jeetje, ik had een geshockeerde vent op de bank die over mijn schouders mee aan het kijken was hoe ik mijn bakjes aan het na spitten was. Hij: “zeg schat, ben jij de bruna of heb je heel de bruna?” en ja toen zag hij mijn boekjes stash….busted honey hahaah, hij: “ja bent echt echt koopziek op papier en pen gebied, ohnee correctie, plus de kaarsen, schoonmaakmiddelen ect” uhm ja dank je wel he schat!! Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er ook wel van schrok, wist wel dat ik een “voorraadje” had maar dit hahaha nee even een no buy op boekjes en pennen gebied oke ;)……voor een maand want dan val ik toch weer door de mand, wedde!!

Waar schrijven jullie het liefste mee, en vinden jullie de vulpen fijn om mee te schrijven, ben daar wel benieuwd naar!!

Eén gedachte over “ De vulpen

  1. Een biq pen, al vind ik een vulpen ook wel heel erg fijn. Schrijf het liefst met dikke punt en lichte kleurafgifte

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.