de wekker en spits uur

de wekker en spits uur

Iedereen heeft er een, nou ja daar gaat ik wel vanuit! iedere nederlander zet savonds netjes zijn wekker om zicht niet te verslapen de volgende dag. wij hebben er ook 4 ( ja goed he wij hebben wekkers) 2 daarvan worden smorgen flink op de kop geslagen. ik persoonlijk heb 2 wekkers voor mijzelf, de standaard wekker, zo eentje van de kijkshop met blauwe led verlichting, die ik werkelijk waar afgeplakt heb met zwart foli wat normaliter in een auto hoort hahah, het ding was echt TE fel en verlichte gewoon de zolder er mee dus plakken maar, daarnaast ligt mijn telefoon die op tijd gaat smorgens, (de wekker staat hier 20 min. eerder) slaat nergens op eigenlijk want je neemt gewoon je eigen in de maling, maar hier werkt het prima. Roontjes wekker gaat om half 6, die gaat er rond vijf voor 6 uit, mijn wekker gaat om 6.35 (ook weer zoon rare tijd waarom niet om 6.30…..) ik ga er om 6.40 uit en dan douchen, meiden wakker maken (als die nog slapen dan) aankleden en dan naar beneden, eten, drinken, optutten, haar doen, brood maken voor de meiden, hun haar doen, gezichtjes wassen, tandjes poetsen en poehhhh dan is het bijna 7.45, ik heb dan nog tot 8.10 om ff te relaxen en dan gaat ik rennen en vliegen. het is hier dus smorgens spitsuur, maar dat heeft iedereen wel denk ik ;). problemen om uit me bed te komen heb ik niet tot een paar weken geleden, kom er gewoon heeeeeel moeilijk uit, maar zodra ik eruit ben is het weer over.

hoe laat gaat jullie wekker?

27 gedachten over “de wekker en spits uur

 1. Momenteel heeft de wekker net als ik vakantie. Maar als ik vroeg moet beginnen om 7 uur, gaat de wekker om 5 uur. Ik zelf gaat rond half 6 uit bed, moet echt even wakker worden.

 2. Dat verschilt heel erg. Mijn schooltijden zijn heel relaxed waardoor ik meestal lekker kan uitslapen tot 9 uur. Dan is het ook een drama als ik een keer om kwart voor 7 eruit moet, pff…

  dat wordt wat als ik stage ga lopen, elke dag eruit om 06.30.. brr!

 3. Mark zijn wekker gaat al om 04.00 uur en dan ga ik er ook uit om nog even samen een kopje thee te drinken. Daarna blijf ik of wakker of als ik echt te moe ben ga ik nog even naar bed totdat mijn wekker (mijn mobiel) afgaat (06.00 uur).

 4. Hmm, ik ben een ramp wat opstaan betreft. Mijn wekker staat een uur voordat ik uit bed moet al te tetteren. En vaak presteer ik het nog om maar 5 minuten de tijd te hebben om me aan te kleden en weg te komen. Ja, ik haat opstaan als ik lekker lig!

 5. Wij hebben een wake-up light. Sindsdien sta ik veel minder chagrijnig op, hoewel ik de laatste week er opeens doorheen slaap :s.
  De eerste keer gaat hij om 5.20uur voor mijn vriend. Die zet ik dan af, vertel dat het nog 10 minuten snoozen is en om 5.30uur staat hij op.
  Ik zet vervolgens de weeker op 6.30uur voor mezelf en dan ga ik nog 10 keer snoozen. Of ik ga er meteen uit als ik ook weg moet.

  Met de wake-up light word ik wel echt beter wakker. Ik word wakker van het licht in mijn mik en niet van irritant gepiep. Veel beter πŸ˜€

 6. Ben een nachtmens pfff en dus de wekker gaat hier om 7 uur en sta pas half 8 op hehehe verslaap me dan soms ook nog :S maar goed school begint pas 8:45 en meestal rijd ik rond 8:20-8:25 aan en slaap sΓ‘vonds pas rond 12 uur half 1 omdat k gewoon een nachtmens ben altijd al geweest lol maar ben blij als die kut wekker uit kan en het vakantie is want ben ik wel aan toe!!!

  xxx

 7. Als ik echt vroeg op moet staan dan snooze ik niet. Op een normale dag sta ik om 8.30 / 9.00 op. Ik wordt wakker als Robbert naar zn werk gaat om 8.00 en dan blijf ik lekker even liggen tot ik wakker ben en dan sta ik op πŸ™‚

 8. pffffff zie ik de wekker alleen smorgens nee post jij ff lekker een logje over me grote vriend hahahha nee hier is het bloed zweet en nog net geen tranen met opstaan maar…is ook me eigen schuld hoor want ga er om 1.30 pas in en moet er om 5.30 uit ja dan ben je verrot hahah

 9. hmm ik moet om 8 uur beginnen en gaat er om 7.15 uit, ik douch savonds dus die tijd heb ik smorgens al weer gewonnen πŸ˜€

 10. ik ben wel wekkerloos zoals je weet hahah, ik werk of savonds of een x smiddags dus ik heb geen wekker nodig

 11. nooit probs gehad met opstaan πŸ˜€ wekker gaat en moi gaat er gelijk uit!! ik lig dan ook altijd wel vroeg hoor savonds πŸ˜‰

 12. Sinds Charlotte er is heb ik geen wekker meer nodig, maar zo vroeg ben ik ook niet altijd even blij mee. Vanochtend was het 5:50 dat ze wakker werd. Ik ben gelukkig wel een ochtendmens dus ik stap er zo naast, maar als het een uurtje later zou zijn hoor je mij niet klagen πŸ˜‰

 13. Ik zet ook twee wekkers haha!

  Eentje om half 7 en die laat ik altijd nog eventjes doorsnoozen en dan ga ik er rond kwart voor 7/7 uur weer uit.

  Ik kan vaak moeilijk uit mijn bed komen, maar zodra ik om 8 uur op me stage ben, ben ik niet moe meer!

  Ik gebruik trouwens gewoon mijn telefoon als wekker.

 14. pffff ik ben een avond persoontje en die wekker aaiiii kill and attack hahaha hij gaat hier om half 7 en flik het dan om tot 7.10 te blijven liggen dat betekend dat ik daarna moet haasten

 15. pijnlijk weer he smorgens hahah, jij ben toch altijd een ochtend mens rach ? of gaat dat nu echt veranderen πŸ˜€ hahaha
  hier ligt eraan wat voor dienst ik heb dus of hij gaat om 5 uur smorgens of pas om half 11

 16. hier ook dubbel, dus wekker en foon hahaha verlaapt me nooit maar vraag me niet hoe ik opsta, de wekker gaat om 7.00

 17. de wekker gaat hier om half zes en sta er dan ook gelijk naast!! denk dat het aan het weer ligt rach dat je er niet uit kan komen

 18. auw hahah de wekker is hier een pijnlijk onderwerp hahaha verslaap me regelmatig moet ik zeggen om vervolgens de rest van de dag al mokkend door te komen. hier gaat hij om 7.30

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.