Debber cupcakes :D

| 8 reacties

Gister was het weer een dagje @debberrr in la familia b πŸ˜€ en normaliter zijn deb en ik met onze nagels bezig maar ze zei op gegeven moment

ik heb wel weer een keer zin om cupcakes te bakken

Nou zeg ik, ik heb alles in huis dus je zoekt het maar uit in de keuken πŸ˜€

De meiden vonden dat natuurlijk helemaal geweldig aangezien het een eeuwigheid is geleden dat hier in de keuken cake of andere dingen werden gebakken πŸ˜€ ze zijn daarom ook lekker lang bezig geweest met versieren en ja het opeten was natuurlijk helemaal bonus πŸ˜€ en ze smaakte nog heerlijk ook :D. Deb kan aardig overweg met versieren van die dingen en ze gaat binnenkort ook een workshop doen:D Deb is ook gezellie met de meiden mee geweest naar kickboksen en heeft daar een super stoer filmpje van ze gemaakt maar die volgt nog want die heb ik nog niet binnen van haar πŸ˜‰

reactie's

reactie's

8 reacties

 1. Aaahw, dat ziet er zeker mooi en lekker uit! Ze zijn lekker bezig geweest in de keuken, zie ik.

 2. Yummmm ze zien er echt super lekker uit!

 3. Als ze nou net zo smaken als dat ze eruit zien πŸ™‚

 4. Wat een prachtige cupcakes! Bijna zonde om op te eten πŸ˜‰

 5. Jammie!!!

  Richard wil ook zo graag een keer koekjes o.i.d. bakken, maar…
  ik heb het zelf nog nooit gedaan!!! Zou dus niet eens weten hoe het moet.
  Vrijdag ben ik de hele dag met zoonlief alleen thuis, misschien ga ik wel een poging wagen! (komt uiteraard een (foto-)verslag van dan)

 6. oooo wat zijn ze schattig zeg :D:D

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: