Debber cupcakes :D

Debber cupcakes :D

Gister was het weer een dagje @debberrr in la familia b πŸ˜€ en normaliter zijn deb en ik met onze nagels bezig maar ze zei op gegeven moment

ik heb wel weer een keer zin om cupcakes te bakken

Nou zeg ik, ik heb alles in huis dus je zoekt het maar uit in de keuken πŸ˜€

De meiden vonden dat natuurlijk helemaal geweldig aangezien het een eeuwigheid is geleden dat hier in de keuken cake of andere dingen werden gebakken πŸ˜€ ze zijn daarom ook lekker lang bezig geweest met versieren en ja het opeten was natuurlijk helemaal bonus πŸ˜€ en ze smaakte nog heerlijk ook :D. Deb kan aardig overweg met versieren van die dingen en ze gaat binnenkort ook een workshop doen:D Deb is ook gezellie met de meiden mee geweest naar kickboksen en heeft daar een super stoer filmpje van ze gemaakt maar die volgt nog want die heb ik nog niet binnen van haar πŸ˜‰

reactie's

reactie's

8 gedachten over “Debber cupcakes :D

  1. Jammie!!!

    Richard wil ook zo graag een keer koekjes o.i.d. bakken, maar…
    ik heb het zelf nog nooit gedaan!!! Zou dus niet eens weten hoe het moet.
    Vrijdag ben ik de hele dag met zoonlief alleen thuis, misschien ga ik wel een poging wagen! (komt uiteraard een (foto-)verslag van dan)

    1. en ze waren heerlijk πŸ˜€ alleen de decoratie hebben we niet gegeten hahah zonde joh hihih

  2. Aaahw, dat ziet er zeker mooi en lekker uit! Ze zijn lekker bezig geweest in de keuken, zie ik.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: