Deel II

| 15 reacties


Hij staat weer online op Whoopsie daisy…deel twee

Sjer heeft er weer wat moois van gemaakt en ja het is en blijft moeilijk om terug te lezen maar ben nog steeds trots natuurlijk 😉

reactie's

reactie's

15 reacties

 1. Ik vind het nog steeds super van je dat je het zo bespreekbaar maakt. En het lijkt me erg lastig ook om het zo openbaar te maken.

 2. Net zoals bij deel 1, vind ik deel 2 ook heel mooi beschreven. Ik vind heel knap dat je dit ter “discussie” wil brengen en mensen wil meenemen naar hoe jij dingen ervaart.

  Sterkte! x

 3. Ik heb net alles bijna zonder ademen zitten lezen (ook deel 1) en wauw, wat ben jij sterk en dapper zeg! Ik vind het heel goed wat je aan het doen bent, ga daar vooral mee door.

 4. Het blijft heftig en moeilijk om te lezen. Ik maak er wel vaak grapjes over maar toch maak ik me wel zorgen.

 5. Mooi stukje Rach, ben er ook een beetje stil van. Dikke knuff!

 6. geen woorden maar daden gaan we zien toch rachel…hebben we afgesproken he 😀 en jeetje je moet eens weten hoeveel mensen er achter je staan lieve schat om je uit de stront te trekken, luister daarna, gaat mensen vertrouwen….zie je het weekend nog wel ff xxx

 7. je tiept net in ben off….ik ook rach, ben kapot weer hier door

  • yups dit doet pijn heel pijn zelfs ik loop me groot te houden maar goed heb weer ff met me mop gesproken me twitter is dood pfff dus dan maar ff zo! truste mop lafya we spreken elkaar morgen weer.

 8. Supermooi stukje weer. Het is wel moeilijk om te lezen. Was er maar een knop die je om kon zetten, helaas is dit niet zo. 🙁 Ik weet niet of je het nummer Eyesore van Maria Mena kent, dit gaat hier ook over.

 9. holy mother fuck rachel….vond je eerste eerste foto al shocking maar dit….. schatje je bent zo mooi….. je koppie dan de rest niet…gaat hier aan trekken hoor anders laat ik er straks iemand aan trekken en geloof me dat gaat niet zonder een hoop stampij 😉

 10. Heel goed gedaan meid!

 11. ben er ff stil van mop 🙁

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: