Deze meid is blij!!

Deze meid is blij!!

Zoals jullie wel weten heb ik nu examenjaar en ben ik nu bezig met de eerste examens! En wat was het gister (op het moment dat ik dit schrijf) een spannende dag voor mij. Ik hoorde een kleine week geleden de uitslag bekend was. Ik was er niet omdat ik op 29-11-2018 een begrafenis had. Dus toen ik hoorde in de klas van dat het bekend was en of ik ook geslaagd was, heb ik gelijk mijn mentor gemaild.. Natuurlijk kreeg ik niets terug van haar via de mail.. 

Ik ben naar haar toe gegaan, want ik wist waar ze les had.

Dus ik vragen of ze al cijfers had, omdat ik dat hoorde in de klas: en toen kwam het hoor: de uitslag van mijn Nederlands examen Lezen/Luisteren 3F is bekend!!

Ik kan jullie melden dat ik voor dat onderdeel GESLAAGD ben!

En bleek dus een van de hoogste cijfers te hebben!!!

Ik heb gehaald met een mooie 7,2!!

Blij dat ik hiermee ben! Ik dacht eerst dat ik keihard zou gaan zakken, want mijn oefenexamens waren echt net voldoende. Ook de 1e lichting van dit examenjaar (ik zat in de 2e examenlichting) had ik een mager 6 op.

Gelukkig viel het voor mij wel mee en vond ik hem niet heel moeilijk, maarje weet nooit hoe er beoordeeld gaat worden en of dit heel streng is.

Maar he, ik heb hem gehaald en hoef deze niet te herkansen! Nu nog even wachten op Engels, want die had ik precies een week later.. Nog even spannend dus! Nu waren daar de oefenexamens hoger qua cijfers bij mij dus nog even duimen op weer een goed resultaat!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.