Deze scrub eet je nog net niet op!

Deze scrub eet je nog net niet op!

Excuus allereerst dat er geen happy moments online kwam. Ik was vorige week niet helemaal fit, dus vooral veel binnengeweest, wat aan school en blog gedaan en dat was het wel..

Vandaag deel ik weer eens een leuke budget review met jullie!

Mochten jullie nog een review willen van de koffie? Laat het me in de reacties weten!

Wie mij al een tijdje volgt op mijn eigen blog, weet dat ik al eerder een mango suikerscrub heb getest, namelijk in December 2019 uit de Goodiebox.

Alleen die fullsize was 16 euries.. en die van vandaag zou een mooie dupe zijn van 4 euro 😉

De verpakking lijkt op die van de bodymousse die ik laatst reviewde. Logisch, want het is dezelfde lijn volgens mij. Het is een behoorlijke pot met een inhoud van 250 ml, best een beste hoeveelheid voor een pot scrub.

Qua geur ruikt ie heerlijk zoet naar mango, wanneer je hem gebruikt wordt de geur nog wat intenser, dit is iets waar je rekening mee moet houden als je niet van hele extreme geuren houdt. Maar…. echter na het douchen wordt de geur heel erg subtiel. Dus dat extreme is er maar heel even.

De suikerdeeltjes in de scrub zijn best grof, ik persoonlijk hou hier wel van. Maar dit is echt heel persoonlijk. Gelukkig lossen ze heel snel op wanneer je aan het scrubben bent. Ook is de substantie van de scrub wat stevig, waardoor je wel moeite moet doen om te scrubben. Dit vind ik persoonlijk niet erg, want dan weet je dat je scrubt toch? Hij laat zich ook heel erg makkelijk afspoelen, ook erg fijn vind ik.

Na het douchen en het droogdeppen van de huid (met mijn droge huid is droogwrijven geen doen) voelt mijn huid echt mega zacht aan! Kortom: de scrub heeft fantastisch werk geleverd!

Is dit de dupe van de dure versie van UC Naturel?
YESSSSSS!!!! Ik heb de dupe gevonden! Hij werkt net zo goed, ruikt net zo lekker en m’n huid wordt er heerlijk zacht van! Voor een vierde van de prijs! Budget aanradertjeeeeee!!

De scrub is onder andere online te koop bij de Etos!

Ken jij de Organic Shop Bodyscrub Mango & Sugar al?

10 gedachten over “Deze scrub eet je nog net niet op!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.