Die ene dag…veranderde in een top dag!

Die ene dag…veranderde in een top dag!

Onze vaste lezers weten dat 24 december voor mij een zwarte rand heeft. Die ene dag in het jaar werd dit jaar gewoon een top dag!

Meestal bezochten wij het graf van mijn moeder en gingen dan naar Scheveningen om naar het einde van de pier te lopen. Nou hebben wij dat de afgelopen jaren gedaan, op krukken, tillend of in een rolstoel. Ik heb hem op alle manieren begaan. Dit jaar liep ik hem in nog geen 10 minuten!! Rashel zei ” mam zo snel heb jij het nog nooit gedaan!!”

Ik heb genoten als een idioot! Het was super weer en zelfs Roon was helemaal happy en trots op zijn vrouwtje.

Het voelde voor ons allemaal even goed, en dachten aan mijn moeder, oma en schoonmoeder <3

Wij zijn daarna naar huis gegaan en hebben nog even lekker rustig aan gedaan en zijn daarna lekker met zijn vieren wezen gourmetten. Heerlijk gegeten, en van elkaar genoten!! Wij hebben juist die dag met zijn vieren door gebracht en gegeten omdat Niomi de rest van de week moet werken, dus vandaar onze kerst op de 24e. Nou ik kan hier heel lang op teren kan ik je vertellen en ik zeg nu op naar oud en nieuw!!

Hoe was jullie kerst?

6 gedachten over “Die ene dag…veranderde in een top dag!

  1. Wat heerlijk voor jullie, wat kun je trots zijn. Je zou zeggen dat je wat progressie boekt? Ik hoop het zo! Onze kerst was voor het eerst sinds jaren weer als vanouds. Zalig!

    1. het is met vlagen, de ene dag gaat het super goed en de andere dag ben ik weer niks waard en dan gaan we het maar helemaal niet over de nachten hebben πŸ˜‰ en heerlijk dat jullie kerst weer vanouds was mei!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.