Diertjes en een appel

Diertjes en een appel

Hier staat eens in de zoveel tijd een circus, dit keer een mini circus Renz, hartstikke leuk, maar vooral de dieren die buiten staan en waar je dan heel dichtbij kan komen. Gister reden we er al langs en toen zagen we olifanten en giraffen staan, dus wij vanmorgen vol goede moed daar heen gewandeld en wat ligt er….kamelen…geen olifant of ander beest te bekennen 🙁 (morgen weer een poging doen dus)
Het weer zag er echt rete goed uit totdat ik in de schaduw kwam te lopen en langzaam aan verkleunde haha dus we hebben flink door gelopen en zijn onderweg even op een bankje gaan zitten in de zon bij een speelplaats zodat de meiden nog even zich konden uitleven.

Rare dagen die door de weekse vrije dagen…had maar het idee dat het zaterdag was en ik me brood en spullen bij de slager moest halen (chaos in la kop dus weer voor niks )

Afijn we hebben de kamelen van heeeeel dichtbij gezien alleen ik zei de gek was weer bang dat ie zou gaan spugen (?) kan niet zegd roon dan doen lama’s en jij moahaha (zo mogguh schatje)

Gister was het dan ook eindelijk ik-mag-me-abbo-verleng-dag. En geloof me dat ging niet helemaal zonder stress en denk werk. Oke ik geef toe, ik ben een apple junk, alles apple, maar een iphone…nee man dacht ik, ik kan me blackberry toch niet inruilen voor een touch geval (wat me blackberry ook had maar ik niet mee overweg kon dus alleen het uitschuifbare toetsenboord gebruikte) Dus dan sta je daar in de winkel nog te wikken en wegen en te onderhandelen want hey die aaifoon zijn gewoon duur joh, maar goed ik had me zinnen op dat ding gezet dus ik moest dat ding ook hebben en jaaaa we zijn er ghappy mee hoor 😀 hij is al helemaal mine 😀

Geen synchronisatie drama’s meer, nee alles loopt soepel zoals racheltjuh dat wil hebben. Dus de gadget freak is nu appel-gadget-freak 😀

We hebben nog 3 heerlijke dagen voor de boeg (al heb ik wat ik net al schreef het idee dat we op zaterdag/zondag leven) en we gaan er van genieten, het weer zit mee voor zover ik het mee gekregen had dus wat willen we nog meer 😀

 

5 gedachten over “Diertjes en een appel

  1. gaaf!! heb je hem ook een kusje gegeven met dat lekkere tuitbekkie van hem hahaha kicke foto man 😀
    en he he kutjedol heeft eindelijk een echte foon moahahha have fun ermee 😀
    hier had maurice leuk de wekker gezet de hond dus ik haasten vanmorgen ….hoefde natuurlijk niet te werken he…..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.