Dingen die je niet lust

Dingen die je niet lust

Ik word hier in huis de pendaal emmer genoemd omdat als je op mijn tenen gaat staan mijn mond open gaat…oke gewoon een asbak dus haha.

Ik lust bijna alles wel! Ik mag dan wel niet alles eten, wat ik soms wel gewoon doe en daar dan ook flink voor gestraft word maar dat ter zijde.  Er zijn natuurlijk wel dingen die ik echt echt niet lekker vind.

Iedereen die het plaatje van het Ben & Jerry ijs ziet denkt ooooh lekker…nou ik vind dit dus niet lekker!! Vroeger wel maar misschien omdat ik keto verplicht ben gaan eten, is alles wat zoet is gewoon af en toe blehhh.

Inktvis…zou je mij ook echt niet zien eten, evenals kikkerbillen ofzo. En zwoerd, dat spek achtige iets…dat krijg je er bij mij ook niet in. Maar over het algemeen ben ik een alles eter voor wat ik mag eten.

Roon is iemand van wat de boer niet kent….juist. Maar ook daar komt steeds meer verandering in en hij zit tegenwoordig mijn left overs van mij wokgroente op te eten met kip! Nou voor degene die ons real life kennen weten dat Roon en groenten niet door een deur gaan hahh, maar dat zit hij gewoon heerlijk op te eten.

De meiden vallen opzich ook wel mee, Rashel is gek op bloemkool en Niomi eet ook gewoon haar groenten op, mits de verhouding niet klopt dus meer groenten en minder aardappels gaat er niet in, liever een aardappel meer dan zegd ze. Menig kind zou ook gek zijn op pasta bolognaise….nou die van ons niet haha, of pannekoeken of patat…nee dat vinden ze niet denderend en hebben dan liever een soepje met een stokbroodje 😉


Wat lusten jullie echt niet?

9 gedachten over “Dingen die je niet lust

 1. Hihi nog vergeten te zeggen dat ik ook geen vis lust! Oops! Ja kibbeling.. maar dat mag je bijna geen vis noemen haha.

 2. Ik lust best veel niet, maar eet wel veel groente.
  Groenten: champignons, courgette, aubergine, asperges.
  Vlees: vlees dat nog rood is van binnen (biefstuk), rauw vlees zoals carpaccio of filet americain.
  Fruit: eet niet graag mango, perzik, nectarine, ananas.

  En vast nog wel meer dingen. Het fruit is niet dat ik het niet per se lust, maar zou het niet zomaar kiezen. Een mangomousse ofzo vind ik dan nog wel prima.

  1. nou vind dat je nogal wat lust 😀 en ja hier moet het vlees ook rood zijn want doorgebakken vind ik dus echt niet lekker!! en fruit is een no go voor mij en de rest eet het ook niet zoveel op de golden kiwi’s na dan want die neemt manlief altijd mee naar zijn werk en de meiden een appel of een mandarijn. mango mousse ben ik wel benieuwd naar want ben gek op mango ondanks ik het niet mag maar wil dat wel eens proberen dan 😀

 3. Ik lust héél veel niet eigenlijk: vlees, mosselen, oesters, scampi’s, inktvis, spiegeleieren, Pangasiusfilet, kikkerbillen, te rijpe bananen, te rijpe peren… heb je nog even tijd? 😉 Van groenten lust ik wel bijna alles.

 4. Er is niet echt iets dat ik niet lust, maar ik hou niet van de structuur van bepaalde dingen. Als iets glibberig of slijmerig is, dan hoef ik het niet. 😛 Oesters bijvoorbeeld, of sushi met een bepaalde soort glibberige vis: nee, bedankt!

 5. Ik lust bijna alle groentes wel en wil ze ook allemaal altijd wel proberen, maar rabarber & stoofperen….brrr….. Ik vind het net roze snot …

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.