Dingen voor in huis #fashionforhome

Dingen voor in huis #fashionforhome

Ik ben altijd wel bezig met spullen voor in ons huisje.  Ben gek op het afstruinen van websites voor nieuwe ideetjes of om iets nieuws te bestellen, een huis is nooit klaar zeg ik maar. Bij Fashion for home is het heerlijk snuffelen vind ik. Een hoop inspiratie kan je daar op doen, ik in ieder geval wel.
fashion for home

Ik wil al heel lang wat aan onze slaapkamer doen en bij fashion for home op de slaapkamer afdeling kan je genoeg vinden :D, we zijn nog op zoek naar een nieuw bed dus wie weet komt hij daar straks vandaan 😀

Doen jullie dat ook wel eens ? inspiratie op doen via site of webshops ?

2 gedachten over “Dingen voor in huis #fashionforhome

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.