Discussie’s met je partner

Discussie’s met je partner

Een discussie met je partner hebben wij allemaal!! Als er iemand is die dit leest en durft te zeggen dat het niet zo is hahaha, steek je vinger op!!

Anyway, hier in huize B hebben Roon en ik wel eens een discussie. En negen van de tien keer verliest hij het gewoon want ik heb een eigenwijze kop die haar poot stijf houd. Nu hadden wij laatst een discussie over fillers en botox.

Laten we even gewoon eerlijk zijn, ik ben geen 18 meer en mijn medische issues werken ook niet echt mee. Dus ik begon doodleuk van ja ik wil wel fillers hebben :D. Nou mensen hahahha ik had het moeten opnemen!! Het rook kwam nog net niet zijn oren uit haha. Hij heeft er een bloedhekel aan. Meiden met een opgespoten smoel is not done voor hem. Ik werd dus ook even flink tegen de muur gezet dat ik het gewoon kon vergeten……, oke maar daar ben ik het niet mee eens!! Oke dan zou ik niet mijn lippen laten doen maar wel de rimpeltjes boven mijn lip…..nee nee en nog eens nee kreeg ik te horen. En hij werd nog boos ook, zo boos dat hij zei, jij fillers, dan ik eruit hahahha. Mijn hemel ik heb echt gelachen maar aan de andere kant had ik zoiets van shit, dit kan ik dus echt vergeten en dat is voor mij toch wel een dingetje aangezien ik altijd alles heb gekregen, maar het nu met een harde nee moet nemen.

Hebben jullie wel een een flinke discussie met je partner?

Nou zoals je kan lezen hebben wij discussie’s en nu ging het over dit, maar het gaat ook wel eens over de uitgaven, die hier de pan uit rijzen. Je gaat naar je bankpas leven zeg ik altijd maar, maar ik weet ook donders goed dat het natuurlijk ook gewoon minder kan. Discussie over de meiden valt hier op zich wel mee. We bespreken een hoop als gezin gezamenlijk en ja dat loopt wel eens uit tot een discussie maar dan meer op de lol toer.

De meiden hebben ook wel eens een discussie en dan neem ik liever de benen haha man man stel kwebbels dan maar heerlijk om te horen 😀

3 gedachten over “Discussie’s met je partner

  1. IK heb momenteel geen hubby, dus ook geen discussie 😉 Maar ik kan me wel voorstellen dat hij tegen botox is, over het algemeen vind ik vrouwen er niet mooier van worden, meer een soort eenheidsworst… volgens mij is het ook niet zo goed voor je mimiek..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.