Dit is heerlijk!

Dit is heerlijk!

Geen vlog inderdaad, gister echt geen moer gedaan dus ja de hele dag bank filmen is niks natuurlijk 😉 Wel heb ik wat uitgeprobeerd en dat is een recept van 24 kitchen, Normaliter maak ik nooit gerechten klaar van tv maar dit zag er zo lekker uit dat ik het gewoon moest maken en zoooo het was heerlijk en komt hier zeker vaker op tafel!! Het recept is hier te vinden. Ik heb alleen de kippendijen vervangen door een gewoon kipfiletje wat ik gebakken heb in zo’n vaag kruiden papiertje van maggie en ook dat is een aanrader!! Ik had de mediterane smaak en gaat van de week de knoflook en fijne kruiden proberen want die heb ik ook liggen 😀

De home made pesto is ook een aanrader en echt er komt nooit meer een potje pesto in huis, nee lekker zelf maken 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.