DIY voor je sieraden

DIY voor je sieraden


Ik heb vakantie, en ik kan natuurlijk de hele dag op de bank gaan hangen of op mijn telefoon maar waarom niet wat nuttigs doen :D. Ik wilde heel graag iets hebben voor mijn sieraden maarja overal die doosjes zag ik niet zitten dus ik ben lekker een het knutselen geslagen met een paar keukenrollen en wc rollen 😀
 photo B53DCDA7-43FE-42C6-825C-76F58D672D70_zpsvhxagd4v.jpg

Ik heb karton bij de action gehaald met een printje erop, en wat lijm.
 photo IMG_2972_zpsfejvy082.jpg

Ik maakte een “rekje” voor mijn kettingen

 photo IMG_2967_zpsyq1ubehc.jpg

En een rekje voor mijn armbandjes 😀

4 gedachten over “DIY voor je sieraden

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.