Doe eens gek!

Doe eens gek!

Ik surf wat af op het www en ja dan kom je van alles tegen dat hoef ik menig internetter niet te vertellen. We shoppen allemaal online, of bezoeken site’s.  Ik moet zeggen dat het bij mij de laatste tijd wel meevalt, ik heb mijn vaste site’s die ik dagelijks bezoek en als ik genoeg energie heb ga ik op onderzoek uit en zo bij ik uit bij koop een ster. Een site waar je gewoon een ster kan kopen voor iemand of voor jezelf, je kan dan een geschenkpakketje maken met daar informatie over je sterrenbeeld ect. Iets wat ik interessant vind want dat heeft mij altijd al getrokken, ik ben zelf een maagd als sterrenbeeld en mijn assedant (als ik het goed schrijf) is waterman. Iemand in de schoonfamilie van mijn broer is daar heel erg mee bezig en heeft mij wel eens dingen er over uitgelegd en zelfs mijn hele sterrenbeeld op papier gezet en dat boeide mij heel erg dus dit vond ik wel wat voor rachel en ik heb er een ster voor iemand besteld 😀

Zijn jullie geintresseerd naar dit soort dingen of boeit het je totaal niet?

Ik zou het van de meiden ook wel eens willen laten uittekenen, niomi is een kreeft en rashel een maagd, dat zou lekker botsen zou je denken met mama ook maagd zijnde maar nee dat is niet zo, we voelen mekaar juist heel goed aan, met niomi bots het meer  hihi en ronald is tweeling en dat zijn jaloerse mensen mensen en mensen die niet echt makkelijk zijn en ja thats true haha maar wij kunnen prima door 1 deur (oke oke niet altijd hahha)

Rach  je gaat niet zweverig lopen doen he..? hahah nee hoor wees niet bang maar leek mij wel eens leuk om er wat over te tiepen en toen zag ik dit voorbij komen en dacht ik ja dat is wel wat voor een logje, ook omdat ik nieuwsgierig ben hoe jullie daarover denken 😉

Verder orde van de dag, boodschappen in huis, we vloggen tussendoor al moet ik zeggen dat ik het tot nu toe al 3x ben vergeten vandaag haha maar komt goed we knippen en plakken en dan komt er wel wat leuks uit hoop ik. De meiden zijn lekker een middagje zwemmen dus die vermaken zich en mama kan even haar ding doen….juist slapen en mijn to-do-list voor vandaag afwerken al ie die al aardig afgevinkt 😀

ik weet nog niet wanneer het eerste vlogje online komt, ik moet even gaan kijken hoe ik het allemaal ga bol werken, andere bloggers die vloggen die hebben natuurlijk meer ervaring en energie dan moi dus ik doe mijn best maar heb even geduld met rachie goed 😀

Nou fijne dag !!

foto’s ©Dynamic Graphics/liquidlibrary/Thinkstock

3 gedachten over “Doe eens gek!

  1. Mijn moeder heeft dat ooit over mijn sterrenbeeld laten doen toen ik nog klein was, groot deel klopt wel aardig alleen er stond ook iets in over een wiskunde knobbel haha die ik heb nog altijd niet gevonden 😉 Een ster cadeau geven vind ik echt een heel mooi gebaar, mooi om te geven en te ontvangen!

  2. De week horoscoop daar geloof ik niet in. Maar inderdaad de omschrijving van je sterrenbeeld weer wel. Bij ons klopt ie ook meestal voor het grootste deel. Wij hebben hier van alles wat. Waterman febr. Stier mei dat ben ik. Leeuw aug. En schorpioen okt. Dat is Roel. Bij ons stond laatst dat de stier de schorpioen wat milder maakt en andersom wat spannender
    Ook dat klopt. En wat karakter betreft is Sab en kloon van het vader en Randy van mij 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.