Doel loos om je heen kijken

Doel loos om je heen kijken

Het is de drukste maand van het jaar. Alles rent winkel in en winkel uit.
En ik…., ik zit doel loos om mij heen te kijken.

Wat is dat toch joh? Er komt geen zinnig woord uit mij en al helemaal niet uit mijn handen! Er ligt nog genoeg wat ik moet doen, maar het komt er gewoon niet van terwijl ik er wel gewoon de tijd voor heb. Ik heb altijd een lijstje met wat er op een dag moet gebeuren en wat er af moet. Dag in dag uit, en nu blijven die lijstjes gewoon liggen.

Deze foto maakte ik van de week ’s morgens toen ik aan het rijden was

Nee ik kijk liever doel loos voor mij uit, herkennen jullie dat?

Vorig jaar was ik al minder actief dan vorige jaren, kwa kerst inkopen doen. Maar nu ook totaal niet!! Heb nog niet eens alle spullen voor de standaard gourmett!! Ja gehakt en kip en stokbrood maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken maar ik heb er gewoon geen fut voor. Of is het geen zin? Kado’s hebben wij elkaar al gegeven, ja noem ons maar vaag maar de afgelopen 2 maanden hebben wij zoveel spullen aangeschaft en nog elke dag komt er wat bij dat wij hebben gezegd van dikke doei met je kerst kadootje’s. Nieuwe schoenen, nieuwe kleding, tierelantijntjes, spullen voor in huis en ga zo maar door ja dat houd dan een keer op he ;). Dan gaat ik niet nog eens kado’s voor onder de boom kopen. En wat vieren wij nou kerst? Nou niet echt, Niomi moet eerste en tweede kerstdag de hele dag werken dus die is er al niet dus wij zijn met zijn drietjes. En wat zijn de kerstdagen anders dan anders? Ja je vreet je meer vol hahah. Nee we houden het gewoon simpel en we hebben toch de boom opgezet dus ja, toch een beetje kerst ;). We gaan natuurlijk wel wat doen maar dat zien we op de dag zelf wel.

Ik ga aanstaande zaterdag uit eten met Niomi alleen en dan vieren wij een beetje kerst samen, en in de vakantie ga ik met Rasje ook nog een keer eten en eerste kerstdag gaan wij gourmetten met Roon erbij, dus gezelligheid zat voor ons :D.

Ik heb denk ik gewoon meerdere baaldagen deze tijd haha, lig ’s middags in bed omdat ik moe ben en slaap dan even, thank god for that want ’s nachts slaap ik al helemaal nog niet natuurlijk dus elk uurtje wat ik mee kan pakken pak ik mee.

Hebben jullie ook wel eens last van een flinke dip of baaldag? En wat doe jij dan?

Vandaag, donderdag, lig ik ook op de pijnbank, oftewel, ik ga verder met mijn tattoo. De laatste die ik liet zetten vonden wij nog niet af dus die maken we vandaag af ;). Ik zal er natuurlijk weer een blogpost over maken.

Wat ik wel veel doe is foto’s maken de afgelopen dagen en nee ik deel niet alles meer op social media want ook daar heb ik een dip geloof ik!! Maar de foto’s die ik nu maak ga ik dan lekker mee aan de slag en heb ik even ontspanning 😉

Zo ik denk dat ik nu wel genoeg geklaagd heb hahah.

3 gedachten over “Doel loos om je heen kijken

  1. Ik vind dit een heel gezellige tijd van het jaar, en ondanks mijn anorexia heb ik toch wel energie om dingen te ondernemen, zoals morgen naar de kloosterkerk in Den Haag gaan voor de kinderdienst. Alleen heb ik wel last van een seizoensdepressie nu het zo snel donker wordt, dus ik lig ook vroeg in bed s avonds. Voor s ochtends heb ik een daglichtlamp met 10.000 lux om die depressie tegen te gaan, daar zit ik dan elke ochtend een halfuurtje voor/ naast (je mag er niet recht inkijken, hij staat naast mijn laptop). Met eerste kerstdag doe ik een ontbijtje met een vriend van mij en tweede kerstdag ga ik naar mijn zus in Amstelveen en haar man en mijn nichtje van 6 en neefje van 9, zin in!
    vandaag heb ik mijn foute kersttrui van de Primark aan, haha. Kortom, weinig baaldagen hier gelukkig dit jaar, dat is vorige jaren wel anders geweest. het helpt ook dat mijn gewicht beter is, en elke week therapie bij mijn psychiater in Rotterdam (ik woon in Den Haag waar zij eerst werkte, maar nu werkt ze in Rotterdam aan de Oudedijk, ik blijf naar haar toegaan want ik ken haar nu al ruim 15 jaar, volgend jaar gaat ze helaas met pensioen dus dan ga ik haar wel erg missen!
    Ik sta op de wachtlijst voor individuele therapie en psycho-motorische therapie bij PsyQ eetstoornissen aan de Lijnbaan voor mijn anorexia, dat begint in januari en dan hoop ik op mijn 41e na 24 jaar eetstoornissen toch echt voor 95% te genezen….

  2. Ik vind deze tijd van het jaar allemaal zo verplichte gezelligheid en het moet ieder jaar weer mooier, beter en leuker.

    Gewoon doen waar jij je nu goed bij voelt en als dat is niets doen, dan lekker niets doen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.