Dokters, bloedprikken, oor uitspuiten en gewoon moeder dingen #WEEKVLOG

Dokters, bloedprikken, oor uitspuiten en gewoon moeder dingen #WEEKVLOG

28 gedachten over “Dokters, bloedprikken, oor uitspuiten en gewoon moeder dingen #WEEKVLOG

  1. Hopelijk vinden ze gauw wat het is en spring je straks weer als vanouds rond. Pas goed op jezelf

  2. Ik vind het altijd interessant om in andermans leven te kijken, maar wel heftig hoor. Ik wens je veel sterkte en succes!😘

  3. Jeetje Rach ik vind het knap dat je toch weer een vlog en een blog weet te publiceren in alle toestanden.

  4. Wat ontzettend vervelend en heftig, maar wel sterk van je hoe je hiermee omgaat. Ik hoop dat er snel meer duidelijkheid is en je je verder niet al te veel zorgen moet maken.

    1. het lichaam word nooit meer beter, ik had je al eens de link gegeven van project a die ook boven aan de site staat en daar staat alle informatie ;), het weer is een drama want ik kan mijn temperatuur niet meer regelen en in de zon zitten kan ik al helemaal niet 😉

  5. begrijpelijk dat je humeur af en toe naar het nul punt zakt hoor, al heb ik het idee dat het wel wat beter gaat toch? Goed dat je ook aan jezelf denkt en een zonnebankje pakt, dat zal je ook goed hebben gedaan.

    1. nou het gesnotter gaat beter maar het lichaam is nog steeds niks en wil ook weer niet opstarten :(, ik hoop dat het donderdag wat beter is kwa bloedwaardes, zo niet dan moeten we ons helemaal zorgen gaan maken. maar blijven lachen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.