draaien, likken, dippen…

draaien, likken, dippen…

Oke wie kent nou niet die reclame van draaien, likken, dippen ….. de oreo reclame, wij hebben toen ook die dingen geprobeerd en werkelijk er werden hier smoelen getrokken zo van uhhllllll hahhaha nee niet lekker nee. vorige week liepen wij zoals gewoonlijks de makro te plunderen en lagen ook die uhhllll dingen bij de kassa, alleen deze zagen er anders uit….nou meenemen en in de kast leggen dan maar. maar nee in de auto ging de verpakking al gretig aan goort gereten worden en tadaaaaa daar had je dat choco ding weer, maar wel anders. nou goed manlief een hap, kinderen waren ondertussen al bezig met hun vingers af te likken hahah en tja ik kon het gewoon niet weerstaan ( lees, ik vermijd suiker!! heb mezelf aangeleerd dat ik gewoon allergies ben voor suiker) maar goed ik neem een hap..owwwww help hahaha wat zijn die dingen lekkerrrrrrr!! ik  heb had mijzelf aangeleerd overal maar een hapje van te nemen aangezien ik me uiterste best doe met trainen elke dag en ja dan kun je natuurlijk geen overmatig suikerdieet er bij gaan volgen maar na dat ene koekje  oreo ding kon ik me ff niet inhouden, geen hapje nee het hele ding ging naar binnen, spijt? ja he he hahaha
maar goed er liggen nog zeker 6 verpakkingen in de kast waarvan ik er pas één opgegeten heb 😀 goh wat zijn we weer sterk. maar een aanrader om die dingen gewoon eens bij een koppie thee of koffie te nemen 😉

11 gedachten over “draaien, likken, dippen…

 1. ow ow ow wat maak jij je weer druk schatje hahahah leef toch eens kind ipv constant met dat lichaam bezig te zijn 😛 oke een hele rol is niet goed nee hahaha

  he ff offffftopic heel veel fun dalijk bij de eerste zwemles van die tutten:D

 2. 1 zo’n oreo ding train je er wel af wanneer je de was ophangt ofzo 😉 . Ik zou me er niet zo druk om maken hoor Rach!! Kijk wanneer je zo’n hele rol had opgegeten zou ik zeggen, ja.
  Ik heb die dingen trouwens nog nooit geprobeerd, ik vind ze er niet lekker uit zien 😛 .

  ik weet het meis als me lichaam er nou ook zo over dacht pffff maar goed ik heb ze nog steeds niet aangeraakt hahah

 3. die zijn echt heel errug lekker he hahahah en ja dat zou voor jou wel een hoop gepieker hebben veroorzaakt en daarna flink getraind zeker 😛 nee gein hoor

 4. joh rach rot op zeg hahahah, suiker, vet en olie staat niet in huis woordenboek nee laat staan zo’n suikerbom van een oreo hahahah kom van de week bakkie bij je doen en dan eten we samen zo’n ding hahah

 5. heerlijk die dingen!!! probeer er altijd met een grote boog omheen te gaan in de super maar gaat toch elke x voor de bijl

 6. IDD fotooooooooooooo hahaha dan neem je er nog maar een en dan gelijk op de pica zetten lol
  nee ik vond die andere ook niet te kachele hoor maar dit moet dan wel smaken als jij het zegd

 7. WTF heb je er een foto van dat je zoon ding eet hahahahah je mag toch wel eens wat lekkers rach of ben je echt super streng voor jezelf? gaat ook maar eens die dinge kopen

 8. ho stop!!! heb jij dat gegeten rach??? wat je al schreef jij ben echt echt anti suikers hahaha en dan wel ff een oreo gevalletje weg werken hahah knap!! ik vreet me vingers op bij die dingen 😀 heerlijk !!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.