Drama day is comming :( #storytime en stellingen en hijs #VLOG

Drama day is comming :( #storytime en stellingen en hijs #VLOG

Hey!
He he er staat weer een vlog online zoals we gewend zijn met, jawel de stellingen erin!!

En een storytime en ook nog een stukje van de ijshockey en verder zoals jullie gewend zijn van ons.
Tot zondag weer!

14 gedachten over “Drama day is comming :( #storytime en stellingen en hijs #VLOG

  1. Ik kies ook voor online shoppen. Tweedehands kleding ben ik toch niet zo van. Wel als een vriendin een trui wegdoet en die neem ik dan ofzo. Technisch gezien tweedehands, maar niet echt.

  2. Leuk die stellingen! Ik kijk geen TV dus geef mij maar het bloggen. Ik vind schrijven sowieso leuk haha

  3. Leuk die stellingen in je blog en online shoppen, vind ik nog steeds lastig hoor, laatst kreeg ik een verkeerde jurk thuis gestuurd, maar mocht wel de retour kostenbetaler, ik ben dan meteen weer genezen en ga liever naar de winkel. Leuk de beelden van het ijshockey.

  4. Leuk, die stellingen! Zo leren we je weer een beetje beter kennen. Blog vs. Instagram vind ik een hele makkelijke: mijn blog is mijn stukje internet, terwijl Instagram niet van mijzelf is. Dus die zou ik kiezen, haha!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.