Drank en ijs

Drank en ijs

Drank en ijs. Dan denk ik gelijk aan een drankje met een flinke hoeveelheid ijsblokjes erin.

Nee! Stop! We hebben nu alles in een.
Maar voordat ik verder ga, vermeld ik wel even dat ik er alleen een klein beetje van geproefd heb, want ik mag geen alcohol natuurlijk ;).

Deze “ijsjes” kan je kopen bij de jumbo, althans, daar heb ik ze gekocht. Je heb daar allemaal soorten coctails die je kan invriezen en als ijsje kan nuttigen. Nou hoe leuk is dat. Uhm ja leuk, heel leuk maar wel ermee oppassen als je niet zo goed tegen drank kan.

Ik moet zeggen dat ik verrast was door de smaak en eigenlijk nu wel heel nieuwsgierig ben naar de andere smaken :D. En als ik dat zeg, dan kan je de klok erop gelijk zetten dat ik straks binnen 2 weken alle smaken wel in huis heb gehaald haha.

Je hebt de volgende smaken:
Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE. en Flugel ICE.

Ze zijn allemaal 5% vol.

Ik zeg goedgekeurd!! Ik moet ze alleen wel opbergen voor de meiden want anders heb ik straks een paar dronken pubers in huis en dat is niet de bedoeling he 😉

Kennen jullie deze coctail ijsjes al? En zou je ze gaan kopen?

Ik heb er 6,95 voor betaald en er zitten er 5 in een verpakking.

4 gedachten over “Drank en ijs

  1. Kende ik niet, grappig! Ik dacht bij de titel van je blog aan: een bolletje vanille ijs met een lekker likeurtje erover 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.