Drie tattoo’s in een keer

Drie tattoo’s in een keer

Drie tattoo’s in een keer laten zetten is voor mij een mijlpaal.

Degene die mij langer volgen, weten dat ik niet zolang kan zitten. Ja kan wel lang zitten, maar dan ook nog eens toegetakeld worden….uhm nee.
Een half uur was voorheen echt de max.

Nu zat ik 2 uur! Mijzelf daarvoor er goed op ingesteld, verstand op nul en zitten!! Uiteraard weer bij Tattoo Martin. Martin deed het nu niet, maar ik zat weer gezellig bij Chris in de stoel. Hij doet altijd Ronald zijn tattoo’s en hij heeft pas ook Ras haar tattoo gezet.
Omdat er een was uitgevallen kon ik eerder en daar was ik natuurlijk super blij mee! Anders had ik moeten wachten tot 5 december. Die afspraak staat overigens nog wel, want ja, uh we gaan natuurlijk gewoon verder, want ik ben nog niet klaar op dat lichaampje van mij.

Maar goed, ik wilde dus iets van takjes en een bloem op mijn had en iets in mijn nek. En dat is gelukt!!

De hartjes in mijn nek, staan als symbool van 7 oktober 2017. Afgelopen week was het 7 oktober en dus 2 jaar geleden dat ik mijn heup brak en alles in paniek en rep en roer was. Dat was ook de dag, dat ik “afscheid” van mijn kids nam terwijl hun van niks wisten. Het opereren van mijn heup was voor mij een heel groot risico maar moest wel gebeuren want kon natuurlijk niet met die heup blijven liggen. Om dat toch een beetje af te sluiten besloot ik met de meiden de hartjes in mijn nek te laten zetten.

De takjes op mijn handen hebben verder niet echt een betekenis. Dat wilde ik gewoon graag en aangezien alles vol moet, zet het er maar op!!

5 december ga ik dus weer, daarvoor gaat Roon ook nog, dus we zijn nog wel even lekker bezig :D.

Wat ik ga zetten 5 december, dat zien jullie tegen die tijd. Het is een tattoo die Rashel voor mij gekozen heeft en die komt als het mee zit en gaat onder mijn sleutelbeen.

15 gedachten over “Drie tattoo’s in een keer

  1. Poeh, wat veel in een keer! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik blijf nadenken over of en wat ik eventueel nog zou willen. Wat dat betreft klopt het wel dat je – als je eenmaal een eerste tattoo hebt laten zetten – de drempel echt lager wordt om een volgende te laten plaatsen. Ineens heb ik van alles en nog wat in mijn hoofd. En als ik heel eerlijk ben was dat al tijdens het laten zetten van de eerste. Maar ik weet het nog niet helemaal zeker. Alles is mogelijk in ieder geval als ik zo zie wat jij hebt laten zetten.

  2. Ze zien er mooi uit. Niks voor mij al hoewel vroeger wel had gewild al was het maar een vlinder of een hartje.

  3. Mooi de gedachte achter de tattoo met de hartjes. Ik kan me voorstellen dat zo een datum inde geheugen gegrift staat. Wat zal het een zit zijn geweest, maar om een goede reden 🙂

  4. Had ze al in de vlog gezien, maar ze blijven prachtig!
    Ben alweer benieuwd wat je de volgende keer laat zetten 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.