Drinken, drinken en nog eens drinken

Drinken, drinken en nog eens drinken

Dat mensen veel moeten drinken weten wij allemaal wel. Het is gezond.
Drinken, drinken en nog eens drinken dus.

Ik drink gemiddeld zo’n drie liter water op een dag. Ja i know, twee liter is voldoende, maar omdat het er bij mij niet altijd in blijft moet ik wel blijven drinken ;).

Nu omdat mijn nieren het zwaar hebben is het helemaal niet aan te slepen en puilen de kasten hier uit met de flesjes spa rood en blauw die manlief elke week haalt bij de sligro.

Ik ben altijd al een “nat nek” geweest zoals wij dat hier zeggen. Vroegah, toen ik een jaar of 12 was dronk ik liters cola! Ik stond er mee op en ging er mee naar bed en op een op andere dag was het klaar en dronk ik alleen nog maar water. En sindsdien ook geen suikerhoudende dranken meer gedronken en vind het ook niet eens lekker.
De meiden en Roon drinken daarin tegen ook geen prik maar ook alleen maar water en daar ben ik wel blij om. Wel lullig als wij ineens bezoek krijgen en je vraagt wat ze willen drinken…”doe maar cola of sinas” uuhh ja dat hebben wij niet hahah. En nee wij halen het ook niet ;), alleen op een verjaardag halen wij een fles en dan is het klaar.

Drinken jullie veel water of prik?

Koffie drink ik niet meer alleen Roon ’s avonds een bakkie, thee drink ik nu zo af en toe. Het moet dan wel verse groene thee zijn of verse gember thee.

Sapjes zoals jus d orange drinken wij ook niet omdat er teveel suiker (kh) inzitten. Zelf een sapje maken van groenten vinden wij dan weer wel lekker.

Wij zijn dus echt saaie zuipers haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.