Druk weekend maar top weekend!

Druk weekend maar top weekend!

Zo ik kan echt zeggen dat ik dit weekend een rete drukke maar super weekend heb gehad!! Zaterdag begon vroeg voor ons, roon was werken en ik was vroeg op pad met de meiden, ff leidschenhage geweest, toen ons winkelcentrum en toen ff naar huis waar ik snel ff een broodje heb gemaakt en daarna richting de haagse koiwinkel zijn gegaan waar roon ook zat, daar even een bakkie gedaan, toen weer naar huis en wachten tot we naar de sint in het centrum hier konden,Β  totaal niet boeiend meer voor onze meiden maar hey wie wil er nou geen lekkere pepernoten krijgen hihih. Dus op naar het winkelcentrum, waar de meiden zich prima hebben vermaakt en mooi gesminckt zijn. Ik heb lekker bij kunnen kletsen met mijn dinnie anita πŸ˜‰ en zo vermaakte we ons allemaal wel.
sint in het winkelcentrum

Vandaag zondag stond in het teken van meetingssss!! Shirley van Stylegide is 3 weken geleden bevallen van een mooie zoon Skyler en jaaa die moest ik meeten natuurlijk hihi. Shirley had ik al eens ontmoet, maar haarΒ  mannetje en nu natuurlijk kindje nog niet.
rach meet skyler

Jeetje wat een mooi klein ventje is Skyler!!! en jaaaa heb hondje muis ook een keer in real life gezien en raymond ook, super leuk!! De meiden hadden ook weer gelijk bonus hahah, shir moest van haar nagelak af…uhh ja dat hoef je tegen die draken van ons maar 1x te zeggen dus de dames gingen met een tas vol lakjes glim lachend weg, thnx shir!!!

En daarna hadden we eigenlijk een quik meet in de planning met @b0lletje aka lieke!! Die woont ook in Amsterdam dus ja die pakken we gelijk mee dan toch πŸ˜€
meeting lieve lieke

Wat een schatje is dat ook zeg!! We hebben even lekker met roon en de meiden een bakkie thee gedronken en even gekletst en jaaaaa fotooooooo hihih. Super super leuk!!! Thnx liek!!!

Daarna zijn we lekker naar de turk gereden om even een vette doner kebab en kapsalon te halen en toen lekker naar huis waar iedereen zich gelijk in tokie pak hees en in chillmodus ging ;), nouja nio is haar suprise aan het maken, ras is met nagelak bezeg, roon met de vijver en ik achter mijn imac logje tiepen en even wat admini weg werken maar daarna gaat deze oma toch echt richting bank en denk dat ik zo vertrokken ben hihi.

Shir en liek, super gaaf jullie weer en gezien te hebben en hopelijk tot de IG meeting!! <3

8 gedachten over “Druk weekend maar top weekend!

  1. Geen wonder dat je vandaag zo moe bent meid, maar wat hebben jullie een gezellig weekend gehad, die kan je mooi weer in je broekzak steken en de meiden kijken ook zo happy! Daar doe je het allemaal voor toch. Heerlijk om te zien.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.