Drukte!

Drukte!

Ken je dat, dat je handen oren en ogen tekort komt af en toe. Men verwacht dat je en top huisvrouw bent, een keiharde zake bitch, een goede kok, een lieve echtgenoot en een top moeder en dan ook nog een beest in bed…*kuch* dat gaat niet altijd he. Zeker niet als je gemiddeld 3.5 uur per nacht maar slaapt. Maar we blijven door bikkelen en de huishoudelijke en zakelijke held uithangen :D. Hier zijn alle voorbereidingen een beetje op gang aan het komen voor Rashel haar verjaardag volgende week, uitnodigingen zijn de deur uit, weet alleen niet nog wat ik met de taart gaat doen, ze is makkelijk en vind alles best. Ik ben aanstaande donderdag ook nog eens jarig maar daar geen voorbereiding voor nodig hoor, doe er niet veel aan en de visite komt een week later al op ras haar verjaardag dus vier het dan een beetje met haar πŸ˜‰

Zo heb ik ook weinig tijd om te loggen, zowel hier als voor project-a (al mis je daar heel weinig aan moet ik zeggen want we zakken verder en verder af)

Mijn talloze fiets pogingen naar school zijn tot nu toe steeds mislukt jammer genoeg hahah, vanmorgen vol goede moed met de meiden erop gestapt en einde van de straat hadden we een nat pak…jawel ff een snelle bui die we over ons heen kregen en ben dus terug gegaan naar huis om de auto te pakken en op school aangekomen…je raad het al, droog met zon :s meiden pist, ik teleur gesteld en ben een uur later na de visite als nog op de fiets geklommen om naar de winkel te gaan want moest spulletjes hebben voor mijn biscuitdeeg die ik wilde bakken (typisch rach, komt wat in me op en moet gelijk gebeuren)

Taart was gelukt, zat nog een chocolade topping overheen en die hebben we na het eten gewoon asociaal naarΒ  binnen gewerkt, en Rashel maakt het helemaal bond die schoof het bord naar haar toe en begon gewoon het laatste stuk naar binnen te werken nadat ze al een stuk naar binnen had gewerkt haha.

 

Tussen de praktijken door heb ik een super handig app voor me aaifoon gevonden, ze hadden hem al van de appie maar ja daar hebben wij niks mee dus ik was blij dat ik deze van de hoogvliet vond πŸ˜€

Jawel de boodschappen app, en recepten ect. super handig en voelde me gelijk zooooo 2011 he

Ik ga er ook echt niet omheen draaien en gaat gewoon toegeven dat ik me hele keukenkastje en voorraad kast heb lopen scannen met producten en gelijk heb opgeslagen en alles toegevoegd aan het super handige boodschappenlijstje wat je er in kan maken haha. ook gelijk een zooi recepten opgeslagen dus ik heb weer leuk speelgoedΒ  en handigheid πŸ˜€

Zo alles en iedereen weer op de hoogte, ik gaat weer de vliegende gek uit hangen die ook nog eens pijn dr smoel heeft en daar woensdag gezellie voor naar de tandarts mag (helpppp)

9 gedachten over “Drukte!

 1. ik heb die app van de appie hahah ben er verslaafd aan maar had toch wel een foto of filmpje willen zien dat je alles aan het scannen was hahaha

 2. offtopic maar was vanmorgen met channie en ja ik ook geschrokken….

  taart ziet er goed uit:D hoogvliet apps doe ik niet aan en tik tak klok kijken werkt niet bij mij en dat beest in bed zijn heb ik allang aan de kant gezet πŸ˜›

 3. WHAHAHHAHA kuttrut met je hoogvliet applicatie πŸ˜› maar zo zo handig he rach (je blijft printen jij )
  lekker die taart maar die geintjes flik je altijd online te zetten als het op is he…..

  ennuh dokter geweest ? ik in shock vanmorgen van je….

 4. Hoi hoi,

  Heb net even op je andere site zitten lezen.
  Ik heb zelf bijna anorexia gehad, was altijd dik tot ik ging werken de kilo’s vlogen eraf, ben 28 kilo afgevallen en wow wat vond ik dat heerlijk zeg, alleen ging ik uiteraard te ver, ik woog 44kg en mijn moeder zei als je zo doorgaat gaan we naar de huisarts, ik ging een keer met mijn moeder naar de huisarts en ze begon over mij, ik schrok omdat ze zei als ik zo door zou gaan geen kinderen zou kunnen krijgen, toen ik 1x mijn menstruatie oversloeg ben ik zo geschrokken en gaan eten.

  Het zit nog wel altijd bij mij in mijn hoofd hoor, vind me TE dik, kijk naar anderen en denk wow wou dat ik zo’n figuur had zeg en dan wil ik meteen weer afvallen.
  Als ik onder de douche sta kijk ik altijd in de spiegel en denk ik bah dikke buik zeg, maar gelijk denk ik hou je kop Mirella je hebt 3 kids op de wereld gezet en je mag niet klagen.

  Ik denk dat het nooit meer uit mijn kop gaat, volgens mij wordt ik nooit van mijn leven tevreden over mijn lichaam, hoe mager ik zal zijn, hoe dik ik zal zijn nee blijf mezelf volgens mij altijd dik vinden.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.