Dubbeldate en kuur nr DRIE #WEEKVLOG

Dubbeldate en kuur nr DRIE #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog, een gewone vlog en dus geen instastory’s!!
Afgelopen week was het weer bloedprikken…jeuhh. Wat daaruit kwam zien jullie in de vlog en wat de gevolgen er van waren.
Verder had ik een dubbeldate :D.
Tot volgende week!

15 gedachten over “Dubbeldate en kuur nr DRIE #WEEKVLOG

  1. Wat rot dat het toch weer zo tegen zit. Inmiddels is het weer wat afgekoeld dus dat is alvast wat fijner. Hopelijk komen er snel betere tijden voor je aan.

  2. Die armbanden samen zijn zo mooi! En al dat zilver bij je dochter is mooi zeg! Ik dacht dat ik klaar was met zilver, maar als ik dat dan weer zie ๐Ÿ˜ oh Rachel, ik wens je heeeeeel veel beterschap! Hopelijk valt die hogere dosering mee en kom je er goed doorheen. You rock hรจ, niet vergeten!

  3. Ai wat naar van de hogere dosis antibiotica, maar ja. Als het gaat helpen. Dat aardappelgerecht ziet er lekker uit inderdaad en ik zei het al eerder, maar die nude nagellak staat je ook goed. Mijn blik viel ook op de mooie Guess armbandjes. Ze doen mij erg denken aan die van Cartier (die met een slotje worden vastgemaakt en geopend zodat je ze niet af kan doen. Dat laatste benauwd mij dan een beetje, maar wie ben ik)

  4. Leuk die armband zo samen met je dochter, fijn ook samen met de meiden op stap, Sterkte met de AB, ik hoop dat het positief uitvalt en je je niet te beroerd gaat voelen, want je hebt je portie ondertussen toch wel gehad zeg.

    1. dank je wel en ja die armbandjes zijn heel leuk ๐Ÿ˜€ en ja ik heb zeker mijn portie gehad lodi en ben er nog niet ben ik bang maar we blijven lachen he :D;)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.