Dupe van Black opium parfum

Dupe van Black opium parfum

We hebben weer een mooie dupe van een parfum te pakken en wel die van Black opium van Yves Saint Laurent.

Ik heb al eens eerder een blogpost gemaakt met dupe parfums en nu was het wel heel lekker dichtbij!!
Mijn nichtje heeft een eigen schoonheidssalon, en die liet mij weten goede dupe’s te hebben. Nou zei ik gooi maar op 😀

De verpakking is natuurlijk anders als de echte, maar daar gaat het mij niet om, het gaat mij puur om de geur.

Het flesje vind ik wel heel erg cute moet ik zeggen.

Maar het gaat natuurlijk om de geur!! Ik heb de originele en deze is gewoon exact hetzelfde. En wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat hij lang blijft ruiken!

Je snapt dat ik zo blij ben als een klein kind :D. Vandaag komt mijn nichtje even bij haar tante langs en neemt dan Gucci Bloom voor mij mee en je snapt dat ik daar ook heel erg benieuwd naar ben!

Ben je ook nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op Sam haar site 😉

13 gedachten over “Dupe van Black opium parfum

  1. Fijn dat je een goede dupe hebt gevonden! Zelf ben ik overgestapt op dierproefvrije parfums, en van deze namaak producten weet ik niet zo goed of ze dat zijn. De geuren van de Kruidvat vind ik ook fijne budget toppers!

  2. Ik moest even nadenken wat “dupe” betekent, maar het kwartje is gevallen naarmate ik verder las :-). Klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk alleen maar originele parfums, maar sta zeker open voor suggesties. Als een dupe verder gewoon net zo lekker ruikt, dan maakt dat niet uit. En het flesje maakt ook niet uit. Wat je zegt: het gaat om de geur. Veel plezier ermee!

  3. Ik wist helemaal niet dat dit bestond, weer wat geleerd. Zelf draag ik vooral de parfums van Christina Aguilera

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.