Duracell draadloze oplader

Duracell draadloze oplader

Gister bij de makro heb ik er dan eindelijk eentje aangeschaft, een draadloze oplader die ik allang wilde hebben 🙂 Het is altijd makkelijk voor mij onderweg om even mijn iphone op te laden of mijn ipad, daarom heb ik ook de versie genomen met 2 uitgangen dus je kan er 2 apparaten mee opladen. Hij is 1800 ampere is kost 39,95, je hebt er ook 1 van 27,95 maar die heeft 1 uitgang en is minder ampere.
Gister gekocht en nu al klaar met testen…uhh ja, vanmorgen was mijn iphone leeg (express niet opgeladen natuurlijk gister) dus vanmorgen onderweg in de auto hem aan de oplader gehangen en binnen 45 minuten was mijn iphone volledig opgeladen, dus eigenlijk net zo snel als dat hem in het stopcontact doe, top dus!!

Ik ben er blij mee dus, het is even een uitgaven want laten we eerlijk zijn 40 euro voor een oplader is eigenlijk absurd maar blij dat ik het gedaan en ja dames zoals Ioni en Sarina hij is door rachie goed gekeurd 😀

6 gedachten over “Duracell draadloze oplader

  1. Handig he Rach!! Ik heb zo’n goedkope van de action van ongeveer maar 2 euro alleen niet draadloos deze moet in dat accu ding of zo haha. Deze is handiger die jij hebt dan kun je hem gewoon overal opladen toch? 😀

    1. yep ik laad deze op en kan hem dan gewoon los in me tas doen en me foon of ipad of whatever eraan hangen zonder stekkers of kabels blabla ideaal 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.