Een aanrader! Magioni pizzabodem

Een aanrader! Magioni pizzabodem

Dit is echt een aanrader voor mensen die gek op pizza zijn maar op hun voeding willen letten. Ik heb hem geprobeerd omdat ik weinig tot geen koolhydraten verdraag. De bloemkoolpizza bodem!! Ik maakte wel zelf bloemkoolpizza bodems.Dit is een stuk sneller als je een keer geen zin hebt om uitgebreid een bodem te maken, maar, ja ik zeg wel maar bij, de pizzabodem die ik maak is toch iets gezonder dan de kant en klare bloemkoolpizza bodem šŸ˜‰ maar goed het mag de pret niet drukken en ik wilde het proberen en moet zeggen het was geslaagd :D. Vond het heel lekker en heb er gelukkig niet al teveel last/kramp van gehad šŸ˜‰

Wat ik er op deed is eigenlijk heel standaard en simpel want ik denk voordat ik alles erop gaat doen wat ik lekker vind en hij is niet lekker….dat is zonde.

Ik gebruikte dit recept voor de saus, en deed er een beetje kaas en pesto en mozarella op en italiaanse kruiden en werkelijk, hij was heerlijk!! Volgende keer gaan er natuurlijk rode ui en champions op want dat vind ik heel lekker.

zijn jullie bekend met de magionipizza bodem ? De bodems heb ik gekocht bij de albert hein

EĆ©n gedachte over “ Een aanrader! Magioni pizzabodem

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.