Een blauwe die over mij schrijft…

Een blauwe die over mij schrijft…

Degene die mij goed kennen en ja eigenlijk ook niet goed kennen weten dat ik en de politie niet samen gaan, water en vuur…ik moet ze gewoon niet, klaar punt uit. ik heb gewerkt op een bureau in den haag en weet hoe het gaat met dat volk. En ja ben er ook wel mee in aanraking geweest maar geen drama. Waarom moet ik die “kakkerlakken” niet word mij gevraagd…nou ze denken dat ze god zijn, flikken dingen en komen er mee weg, en behandelen de burger niet zoals ze zelf ook behandeld zouden willen worden….doe normaal man!!! je bent agent maar je veegt net reet af zoals ik, dus waarom zou je een burger dan niet gewoon met respect kunnen behandelen ?? omdat je een blauw pakkie en wapen hebt? nahhh sorry hoor maar voor mij ben je niet meer of minder, het enige is dat als je je muil open  trekt tegen ze dat ze daar dan gelijk met een vieze grijns op dr smoel staan zo van “yeaahh mag me handboeitjes weer gebruiken en me agressie ff kwijt”

het zal ongetwijfeld niet over hetzelfde zijn en heb ook “goede” agenten leren kennen, maar echt sommige…..grrr kill and attack.

Een agent schreef een blog na aanleiding van mijn opmerking … het stuk kan je hier lezen

instagram

 

2 jaar geleden is hier wat voor gevallen, en nee hoef niet alles te vertellen, waardoor roon op het bureau moest komen en daar werd voorlogen door een rechercheur die gewoon op een hele smerige manier informatie los wilde peuteren, ook dat soort dingen vergeet ik niet, en hij deed ze werk gewoon niet op de manier zoals hij opgeleid is…. waarom mensen ? waarom? zal daar nooit antwoord op krijgen. zo ook hier een schietpartij in de straat gehad toen en toen we de politie op tv hoorde sprongen me stoppen door….ze verdraaide het hele klote verhaal gewoon 😐 nou sorry hoor weer …waarom? om je eigen hachie te redden?

nee sorry ik moet ze niet en daar zal geen verandering in komen zolang ze de burger niet met respect behandelen en een keer echt hun werk goed gaan doen.

ik ga hier verder niet over in discussie in de comments 😉 dat je dat alvast even weet, dit is mijn verhaal en als jullie er anders over denken…prima jullie mening 

10 gedachten over “Een blauwe die over mij schrijft…

  1. Politie in Belgie houdt elkaar en hun familie allemaal handje over het hoofd. Mijn knieen zijn volledig stukgetrapt door een drugsdealend nichtje van een agent en dochter van hoofdcommissaris mijn ingediende klacht tja die is “verdwenen” maar liefst 5x verloren gegaan. Ze doen nooit niks en ze zijn er nooit. Moet zeggen hier in Istanbul vind ik flikken veel beter mss omdat ik een buitenlandse ben. De agenten die ik ben tegengekomen zijn altijd behulpzaam maar nemen geen nonsens van niemand. Waar in Belgie er geen blauw op straat te zien is is er in Istanbul meer dan genoeg en ze doen hun werk. Houden zich ook amper bezig met onzin zoals parkeerboetes etc nee tuig aanpakken net zoals het hoort.

  2. Je zult vast je redenen hebben om niet te houden van de politie en het is niet aan mij om daarover te oordelen. Ik vind wel dat die man het beleefd aangepakt heeft in zijn logje, en jouw reactie daarop is ook beleefd en respectvol. Met sommige van hen valt er dus wel te praten 😉

    1. ik vond zijn stuk op het web juist top!!! en ja ik heb ook nog normen en waarden met me grote smoel 😉 en nogmaals er zijn goede en slechte 😉 en met deze valt idd te praten

  3. Hoe vaak heb ik geen aangifte gedaan ……. NIKS, er werd gewoon NIKS GEDAAN. Mocht niet eens aangifte doen tegen bedreiging via mail……en hacking!!!!!! Stelletje malloten…

  4. Mijn ervaring is “gelukkig” niet zo, mss komt het dor waar ik woon, ik weet het niet. Mijn mening en gevoel zou door voorvallen zoals jullie beschrijven en hebben meegemaakt, ook kunnen veranderen. Al blijf ik ook van mening dat de goede lijden onder de slechte… Niet alles over één kam scheren… 😉

    xx

  5. Sinds 1 januari heb ik ook helemaal niks meer met de politie. Iemand wordt mishandeld, geen politie in de buurt oké kan gebeuren. Wordt aangifte gedaan, waar werkelijk waar niks mee gedaan wordt. En diegenen die het gedaan hebben, kunnen fijn verder gaan mishandelen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.