54 gedachten over “Een dagje Rachel

 1. Leuk om eens te zien hoe een dagje voor jou en je family eruit ziet. Wat een mooie meiden heb je. En wat ben jij een lieve vrouw en een lieve mama ook voor je meiden. Leuk om je stem te horen. πŸ™‚ Heb echt diep respect voor je! Liefs!

 2. Heel leuk om eens te zien hoe een dag er voor jou en je gezin uitziet, helaas ook met minder leuke momenten natuurlijk… Maar alle respect voor het feit dat je die ook gewoon in de video hebt gestopt πŸ™‚
  Iedereen wist al hoe leuk je dochters zijn via je logjes, maar dat wordt hier alleen maar bevestigd πŸ˜› En wat je op foto’s niet altijd ziet omdat het daar eerder een discreet lachje is πŸ˜‰ : ik vind dat je echt een hele mooie lach hebt!

 3. Ik vind het echt een super leuk idee, Knap dat je dit zo doet, leuk om je stem eens te horen en om te zien hoe een dagje in jou leven eruit ziet.
  Ik zou zoiets ook weleens willen doen maar dat durf ik echt niet, ben altijd bang wat anderen van mij vinden haha.
  Heb je het met je mobiel gefilmt? en hoe monteer je zoiets aan elkaar?

  Wat heb je een leuke meiden zeg, herken soms dingen zoals het bij mij ook gaat met die kids haha geweldig.

  Die kip ga ik ook maar eens een keer proberen lijkt me heerlijk!

  1. ik vond het ook eng, ze vinden je leuk of niet πŸ˜‰ ik heb het met me iPhone gefilmd en met iMovie in mekaar gezet, ik zeg doe het gewoon πŸ˜‰

 4. Hey Topper,

  Eindelijk even kans gezien om je filmpje te bekijken, shame on me, veel te laat maar ja beter laat dan nooit πŸ˜‰

  Ik had (net als anderen) al enorm veel respect voor je en hoe je met deze klote ziekte om gaat, nu alleen nog maar meer!!

  WΓ‘t een heerlijkheid die meiden van je en heb ff enorm (hardop) gelachen om je gestoei met die verdomde braadzak, herken mezelf erin hahahahahaha

  En dan die tronie van Ras als ze in de auto zegt dat het zΓ³ zeer doen en Nio die er lekker in mee gaat, heerlijk, echt super meiden, om trots op te zijn β™₯

  Super om te zien, ondanks de beelden waarin je ook gewoon laat zien dat je je op dat moment misselijk voelt, je dit toch “deelt” met je lezers, durfal!!

  Je bent een kanjer en dit gaat je lukken xxx

 5. Hey lieverd!
  Hoorde van een filmpje op je site dus deze nieuwsgierige doos ging maar gelijk ff rondloeren hier mhwhahaha. Wat heerlijk om jullie weer even te zien! En even je stem weer te horen en die van je meisjes. Heb genoten van je filmpje mop!
  Vind het knap hoe je het allemaal doet wijfie en idd wat de meeste zeggen: respect voor jou, maar ook voor roon en de meiden!
  En ik wil jullie weer eens zien hoor je me? Whahahahahhahaa.

  Dikke kus van ons allemaal..en geef die lieve schatjes van meiden van je ook een kus!
  Xxxxxxiesssss

  1. heeeee moppie hihi jaa wil jullie ook weer zien πŸ™‚ als je zin en tijd heb gooi je maar ff een paar datas over de mail goed πŸ˜€
   en thnx lieverd dikke kus terug voor daarzo <3 xxxx

 6. Wat een super mooi filmpje van een prachtig gezin!! Meis echt super dat je dit gedaan en gedurft hebt. Echt heel veel respect.xxx

 7. Wat ben je ook een tof mens rach. Vind het super om een dagje mee te kijken met jullie. Ik vond je al super, maar nu ik dit zo zie denk ik al helemaal “kanjer ben je ook” en je twee meisjes, wat een schatjes.

  Dat jullie altijd maar zo’n mooi en warm gezin mogen blijven!

  Dikke knuf voor jou πŸ™‚

 8. Vannacht om 3 uur je filmpje bekeken en vandaag met mijn katerhoofd nog een keer. Je bent een geweldig mens, een fantastische moeder en een keiharde vechter! Ik ben vreselijk verdrietig maar tegelijk zo trots op je! Je moet en zult dit winnen kanjer!!!!! Xx

 9. Hihi je stem en hoe je gewoon bent is wel precies de persoon zoals ik het voorsteld als ik iets van je las, leuk πŸ™‚ Heel leuk filmpje verder! en wat luisteren je kids goed!

 10. Hoi buuf!!!
  Ben bijna nooit meer op hyves, maar wou tog effe reageren….
  Hartstikke leuk gedaan!!!
  Grt.
  Suus

 11. Rach, na dit filmpje wil ik je nog harder knuffelen! En je bent gewoon echt een top wijfie. Hoe je praat, je stem, je accent, ik had het mij precies zo voorgesteld. En wat een heerlijke moeder ben jij, net als de mijne, een schat! Ik denk dat veel mensen van jou kunnen leren, jij bent een knokker! En heeeeel clichΓ©, je kent me niet, maar wel ja ook ik zou je wel eens willen ontmoeten ;).

 12. Ik vond het heel leuk om het filmpje te zien!
  Super wat je ondanks je pijn allemaal voor je gezinnetje doet.
  Nu zal jij dat als iets normaals zien, maar ik vind het knap van je!

 13. vond het erg leuk om te zien hoe een dag uit je leven is, hoe je ondanks alles nog steeds voor je drie kanjers klaar staat en hun andersom voor jou! je hebt twee heerlijke meiden waar je zeker weten trots op mag zijn πŸ™‚ je bent een topper Rach <3 lijkt me geweldig om je nog beter te leren kennen :$
  kuss

 14. Wat ben je toch een schatje! En je kids ook! Zoals ik al zei heb echt super veel respect voor je en jullie zijn kanjers! Xxx

 15. Zo, nu even rustig op de bank bekeken, super leuk filmpje schat! Wat ben ik toch gek op je lieve meiden (en jou natuurlijk ook). Je hebt een pracht gezin (ook Roontje natuurlijk)

  Dikke kus!

 16. Rach! Fijn om je stem even te horen, en leuk om even mee te kijken. Hihi met je twee lieve meiden! Dikke kus voor julllie allemaal ! Liefs, Joyce

 17. Ahh wat een leuk filmpje! Leuk om te zien hoe jullie dag er meestal uit ziet, en om je stem eens te horen enzo. Ik vind het knap dat je ΓΌberhaupt nog op je benen kan staan door die klote ziekte πŸ™ Respect voor jou en je wilskracht, Rach! Lieve meiden heb je ook!

  Jij bent trouwens echt iemand die ik wel s in het echt zou willen ontmoeten hahah!

 18. Whauw, wat een 3 lieve meiden zeg!

  Ik volg je pas sinds kort, dus erg bijzonder om een persoonlijk filmpje van je te zien!

 19. Wat leuk!!!! Leuk dat je meiden het ook leuk vinden om je te filmen en gefilmd te worden, ondanks dat Niomi het s ochtends zwaar had hihi

 20. Wat leuk om te zien πŸ™‚ Heb vol aandacht zitten kijken. Je hebt een leuk gezin en ik vind je echt een hele lieve vrouw. Dikke knuffel!

 21. Wat een schattige kinderen heb je toch, vooral commentaar wat ze gaven als zij achter de camera stonden haha β€žmama gaat nu dr jas aan doen” πŸ˜‰ Jouw accent en stem is exact zoals ik me had voorgesteld!

 22. Wat leuk om je stem te horen! Dat maakt het toch wat completer. πŸ™‚

  Leuk ook om jou en je meiden “in actie” te zien.

 23. Mijn hart breekt als ik zie hoe zwaar je het hebt met de crashes en het eten. Wat een superlieve meiden heb je en wat zou ik graag willen dat je helemaal beter zou zijn. Ik vond het heel interessant om een dag uit je leven te zien.

  xxxxx

 24. Wow, ik had al heeft veel respect voor je, maar dat is nu nog 100x keer vergroot, wat zeg ik, wel 10000x!

  Ondanks die slopende ziekte die je hebt, leidt je toch alles in goede banen, ben je een supermoeder voor je kinderen (waar je echt super trots op mag zijn want was zijn het leuke meisjes!)

  Je bent gewoon een topvrouw!

  Ik weet niet of je ‘beter’ kunt worden, maar ik hoop toch dat je weer snel beter word!

  xxxxx

 25. Leuk om je stem eens in het echt te horen! En om een dagje uit je leven te zien, knap dat je het online! En oja je hebt echt 2 lieve schattige meiden!

 26. heel erg leuk om een kijkje te hebben in jullie leven ook al is het maar voor een dag… persoonlijke videos spreken mij heel erg aan

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.