een dagje rachel

een dagje rachel

Waar twitter niet allemaal handig voor is he :D. Je moet maar eens geen inspiratie hebben om een logje te tiepen, dan gil je gewoon op twitter voor suggesties en hoppa je krijgt antwoord :D, zo kwam Diana met het idee van hoe een dag eruit ziet van onze rach. Nou zo boeiend is die niet maar we hebben logvoer:P

6.28 gaat de fijne vriend naast mijn bed gillen en afwachtend tot hij op ze zwart glanzende koppie word getikt, en nee we snoozen niet, nee we staan gelijk op (blijven liggen is vragen om hoofdpijn)

Dan is het wassen en aankleden en langzaam aan de dames wakker maken (geloof me daar ben ik een half uur mee bezig)
Ondertussen wandelt men naar beneden, gaat ontbijtje klaar maken voor de meiden, haalt brood eruit en gaat dan beginnen om het slaap hoofd een beetje strak te trekken (lang leve de concealer en wallen creme!!) dan komen de meiden meestal ook naar beneden, aangekleed en tanden gepoetst en al en gaan dan aan hun ontbijtje beginnen.
Rond half 8 ga ik zelf even een broodje eten en dan tegen 7.45 krijgen we spits uur hier, dan gaat en moet alles in rap tempo, tasjes inpakken, haartjes doen van de meiden (niomi doet het soms zelf als het haar uit komt dan he)  en dan is het hup hup naar schooltje toe:D

Kids op school, ff zwaaien, hand kusje geven je kent het wel en dan gaat ik naar de winkels hierzo, bakkertje, c1000, en als ik me dinnie anietje tegen komt worden we ff hang ouderen en daarna is het hup naar huis, boodschappen uitpakken en even een kop thee drinken. Dan gaat ik aan de schoonmaak (en ja dit is iedere dag hetzelfde verhaal op schoonmaak gebied) tussendoor word de foon beantwoord (zakelijk) gaat de imac aan (jaaa en dat allemaal tussen het schoonmaken door he) mail check, twitter check ect. oke hele huis gepoetst dan is het tijd voor wat eten (strak eetschema en nee hoef vaste lezers niet uit te leggen waarom) als ik dat gedaan heb gaat ik aan de admini van de zaak zitten en dat neemt best nog wel wat tijd in beslag, het is niet alleen papier werk maar ook dingen regelen en rond bellen.
Ook tussen die praktijken door word er een was gedraaid, in en uit de droger, strijken doen we niet dus dat scheelt
dan tegen de middag is het kiezen….of ik moet weg, of ik gaat thuis verder met dingetjes of ik gaat powernappen (als ik slecht geslapen heb of gewoon moe ben duik ik de bank op) als ik wakker/of klaar bent met mijn middag dingen is het wel weer tijd om de meiden te halen. tegen 15.15 duik ik de keuken in om het eten klaar te maken en roontje komt meestal rond vieren ook thuis en dan gaan we gelijk aan tafel (zo vroeg ja zo vroeg lees verder—>>) eten, opruimen, iets met de meiden doen en dan tegen 17.45 verhuis ik naar boven en gaat ik trainen tot 19.30 ongeveer, dan douche met de meiden, en dan krijgt het huis weer een beetje zijn rust terug…meiden drinken nog wat, en gaan dan naar bed……daarna..juist mama tijd:D die ik of op de bank door breng of achter de mac.  Zo Diaan genoeg hahaha:P

Heb nu even een standaard dag gepakt, de ene keer is het drukker dan de andere, morgen woensdag en dan zijn de meiden vrij en dan is het weer drukker maar dat snappie zelf ook wel 😉

34 gedachten over “een dagje rachel

 1. Hahaha altijd druk jij met je strakke schema 😉 Moet je niet eens een dagje Rachel dag inlassen? Een dagje het schoonmaken laten rusten, alleen het hoognodige doen en verder lekker relaxen.

  Je rust pakken tussendoor is ook niet verkeerd 😉

  1. nou moet je eerlijk zeggen anouk dat afgelopen weekend zoiets zich heeft voor gedaan, heb wel een hele dag niet gedweild, wel gestofzuigd dat dan weer wel maar niet veel verder haha en ja rachel dagjes bestaan hier aka mama-dagje maar ja dan gaat die telefoon toch door me rinkelen en die dweil en poetslap branden in me ogen haha dus hup hup daar gaat truus tussengas weer 😛

 2. Leuk om te lezen! Ooit was je een hangjongere en nu een hangouder hahaha!! Wat een drukte kan het zijn ’s ochtends he, dit logje klinkt mij enorm bekend in de oren. Ik vind het dan vaak moeilijk om tijd voor mijzelf te nemen, want er “MOET” nog zoveel.

  Fijn weekend mop!

 3. en dan nog zijn er vrouwen die zeggen : ik verveel me :S ik snap dat niet he pff je komt tijd te kort met 2 kids als je op de helft bent ken je de kids al weer halen whahahaha dus ik snap niet waar sommige dag in dag uit het shoppen vandaan halen ik haal dat nah nooit 🙁 ben blij als ik zaterdag s’morgens op me gemak naar de markt kan zonder te jagen xxxx lafya

  1. onbegrijpelijk dat chicks zich kunnen vervelen 😉 maar ik heb ook wel eens die momenten hoor tut maar als ik dan naar me to-do-lijstje kijk denk ik ooh kan me helemaal niet vervelen hahah maar heb dan niet altijd ergens zin in lol maar het moet wel gebeuren
   en idd zaterdags makkie aan alhoewel als ik wakker ben er ook wel weer vaart in wil zetten om snel naar de bakker en slager te gaan, dat gehaaste zal altijd in me koppie blijven zitten 😀
   ly2

 4. vliegende gek ben je:D maar wel een lekkere vliegende gek 😉 zelfs met een stress kop ben je nog hot hahahah

 5. word al moe als ik het zo lees en dan met name het ochtend ritueel, ik moet smorgens eerst een half uur bij komen en niet rennen zoals jij

 6. Jaa, druk dagje zeg.. Heb nu wat meer beeld bij en je neemt echt geen momentje voor jezelf.

  Wat ik niet begrijpt, en dat is niet alleen bij jullie hoor!! Waarom al tanden poetsen als je nog moet ontbijten? Die logica heb ik nooit begrepen. Ik vind het smerig om al tanden te poetsen voordat ik moet eten. Ik doe dus (bijna) altijd na het eten.

  1. ja is ook een raar verhaal eerst je tanden poetsen en dan eten maar als ik niet eerst me tanden heb gepoetst (bij de meiden weet ik dat niet maar tot nu toe gaat het goed zo) krijg ik me eten niet weg morgens 😉 en nee rust momentjes heb ik als de meiden op bed liggen 😉 en dan nog niet altijd want dan kan roon ook nog eens gaan lopen klieren hahaha

 7. Leuk om te lezen. Jij laat me altijd weer lachen hier achter de comp…haha hang ouderen.

  Ik ken de drukte hier gaat het ook zo. Alleen nu met mijn gesnotter is het echt een ramp in de ochtend. Gelukkig wordt Yais nu gebracht voor me, want ik ben echt niet zo lekker.

  Buttt het goede nieuws: ik ben een KILO afgevallennnn…yesss kusje op mijn fles water….kusje op mijn Total Gym. Hoppa!

 8. Een drukke dag dus. Tja dat gaat zo he als je moeder, huisvrouw, eigen zaak, hobby’s, verplichtingen hebt. Ik herken het wel hoor zon drukke dag.

 9. Druk, druk, druk heeft mevrouw het altijd, maar noooit te drk idd als dinnie anietje weer eens wat aan koppie heeft, of kwijt moet…….wereldwijf mijn dinnie rachel!!!!!

  Wordt weereens een keer tijd voor een bakkie leut, en we kwamen elkaar de laatste tijd al weinig tegen ivm ziek,zwak en misselijk zijn, even uit het oog,maar niet uit het hart!!!!
  We halen de schade als alles weer een zonneschijnbetekenis heeft dubbel en dwars in!!!Kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  1. altijd druk ja aniet en idd als ze me nodig hebben (sociaal gebied dan) dan staat alles even stil en gaan mijn vrienden voor 😉
   en ja ff date plannen ja, zou deze week zijn maar gaat hem niet worden, ik nog niet fit en jij met je moeder nog, geef ff een gil als je volgende week tijd heb muts kus kuss

   1. heb morgen ook een crematie van ex-schoonzus, en ff afwachten wat er van moeders weer terechtkomt in zkh, ga vanavond erheen weer, dan horen we meer.

 10. hoe hou jij dat vol man hahaha en ik maar denken dat je een koffieleutende moeder was moahaha aahnee weet dat je het druk hebt

 11. ik sta niet graag in jou schoenen eerlijk gezegd 😉 oke je bent dan wel in het huis bezig maar je hebt geen 5 min rust af en toe man, en soms denk ik dan wel eens ach racheltje en maar rennen en vliegen en savonds ook nog eens dat achterlijke trainen van je 😉 respect

 12. ik mis ook nog een zooi ja hahaha je bent inderdaad druk en heb niet eens tijd voor een bakkie 🙁 oh nee hoor moet nog dit en dat doen hoor je dan haha lekker wijf

 13. ho ho ho ik lees niet alles dame hahaha of werd je verhaal dan te lang moahahah
  je bent nou eenmaal een vliegende moeder 😉 petje af hoor

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.