een dubbele notd

een dubbele notd

Van de week had ik al mijn nageltjes gepimpt maar geen tijd om online te gooien. het laatste weekje vakantie loopt op zijn einde en wil zoveel mogelijk met de dames doen nog:D alhoewel en nu een slapend op de bank ligt en rashel is boven met haar poppen aan het spelen. de notd’s de roze heb ik met konad gedaan weer, had er eerst geen glitters over heen gedaan maar vond het toch wel aan de saaie kant dus hup beetje glitter en het fleurde weer wat op:D
De blauwe heb ik net even gedaan, om ze alleen blauw te laten vond ik toch niet zo en had nog een nieuwe styper liggen, een blauwe (ja blauw op blauw, gaat goed hahah) maar het ziet er wel weer geinig uit.

Morgen het laatste weekendje van de vakantie dus, niks bijzonders in de planning, alleen even een bakkie doen bij broer lief waar ik nog meer oude fotos hoop te scoren 😀

22 gedachten over “een dubbele notd

 1. Zien er mooi uit je nageltjes meid! Toch kunstig hoe je de roze hebt gedaan. Leuk idee met de striper. Ga ik ook eens uitproberen. Tag staat er hoor; is all yours…was iets met een getal in de alias (je bent een techie toch??) dat niet werkte 😉

 2. word weer vrolijk van je nageltjes! maaruh we zouden weer vollop gaan konadten toch ? haha nee zo af en toe een streep erdoor heen is ook leuk

 3. ze zijn weer vet 😀 en is zeker hard gegaan he die vakantie :s sjonge jonge maarja hopelijk heb je uitgerust hihi

 4. die roze vind ik gaver of ben ik nu weer heel erg dwars hier hahah, nee gaaf tut, en ben ik weer te min ofzo?? hoe vaak heb ik wel niet gevraagd om die kop van roon en dan gebeurd er niks en nu ineens wel hihi nee gein begrijp het wel hoor haha

 5. haha volgens mij had ik het al eens gevraagd aan je maar omdat roon zo anti foto en internet is had ik de hoop al op gegeven maar hij staat er bij leuk 😀
  heb geen voorkeur voor je nageltjes want vind ze allebei weer leuk!!! geniet nog ff van de rust want maandag mag je weer je vleugels om doen 😛

 6. dat heb ik nou nooit durven vragen he hahah van roontje lol
  maar je nageltjes zijn weer fun en volgende week zeker weer meer notd’s ala rach of niet ?

 7. wauw weer!! vind die blauwe weer gaaf gedaan!! die roze zijn mij weer te rustig natuurlijk 😛 en ja rach zet die vent van je in die side dinges van je 😀

 8. Weer leuke nagels.

  Maar wat ik een tijdje afvroeg en steeds weer vergat; waarom staat Roon niet aan de zij-kant bij zijn meiden? (sidebar)

  1. daar zit wat in wat je nu vraagt hahah en daar kan ik heel kort op antwoorden, roon en internet gaan niet samen haha,nou ja hij en internet misschien wel maar roon en fotos neuhhhh hahahha, daarom staat hij ook niet in de kopfoto zeg maar, maar je brengt me wel op een idee 😀 ik gaat na het eten ff ze pica en info erbij zetten 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.