een dubbele notd

een dubbele notd

Vanmorgen waren we weer vroeg, roon zou gaan werken maar op laatste moment toch maar niet omdat het hier gewoon weer wit en glad was!! dus hop hop naar de bakker en de slager en naar huis waar manlief al heerlijk het huis gestofzuigd en gedweild had 😀
tja wat gaan we doen, de nageltjes maar weer, had van de week me nagels gedaan maar zeker niet tevreden over dus dan maar wat anders he:)

De meiden zaten er ook bij en ja die kijken je dan met een paar vragende oogjes aan van ” mag ik oooookkkk???” bij niomi ging het wel redelijk maar rasje heeft echt inimini nageltjes en ging het dus wat moeilijker hihih

Wij zitten er dus weer gelakt bij en gaan nu heerlijk van het weekend genieten!!

45 gedachten over “een dubbele notd

 1. Ik heb af en toe ook echt van die ini mini nageltjes. Vooral als ik ze net geknipt heb is me pinknagel echt niks.

  Maaaaarrr ik laat ze nu groeien! 😀

 2. wtf waarom lees ik dat chanel het wel heeft en ikke niet?? nou nou nou hahahah nee gein
  vind ze weer super

 3. kwastjes van de blokker ??? wat een gekkehuis ben je ook he hahaha maar wel crea bea geweest kwa oplossing ja

 4. yeaah heb he ze toch zo gedaan hahaha, bij mij zit het er nog superrr op 😀 min 1 steentje maar daar kom ik wel over heen hiihihi

 5. Ziet er fantastisch uit!! :wow Heb je dit nu met speciale nailart spullen gedaan? Leuk dat je je meiden hun nagels ook hebt gelakt! Dat willen ze straks natuurlijk vaker hehe. Ik kan niet wachten om dat straks ook te doen hihi heerlijk tutten! Heerlijk!

  1. uuhh nou speciale nailarts spullen denk ik niet, heb een setje kwastjes gekocht bij de blokker en de intertoys, van dik naar dun maar de dunnen waren nog te dik dus die heb ik ingeknipt :bloos en dan heb ik nog een dun kwastje van een nagelakje. de rinestones zaten in mijn kist van konad 😉

 6. Je was je vorige nagels alweer zat? Haha nou ja ik vind deze ook veel mooier. En die nageltjes van die meiden zijn echt cute. :livi

 7. wat leuk rach 😀 en wat heerlijk dat roontje al het huis had gedaan zeg lenen ff die vent van je hihih fijn weekend

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.