Een extra shirt

Een extra shirt

Het word kouder, dus dan zeg ik dat het tijd word voor een extra shirt onder je trui.

Roon werkt in de bouw als metselaar. En die gaan door weer en wind…bikkels. Maar het zijn en blijven mensen en mensen hebben het koud. Ik zorg er altijd voor dat hij een extra shirt aan trekt onder zijn andere lagen die hij naar zijn werk aan heeft.

Maar dan hebben we het niet over een eenvoudig shirt, maar wel een shirt van kwaliteit. De “gewone” shirts draagt hij onder zijn weekend kleding. Deze shirts die hij nu draagt, draagt hij zowel naar zijn werk als onder zijn gewone kleding. De shirt zijn van het merk Alan Red en zijn verkrijgbaar bij Hemd voor Hem.

Deze shirt zijn gewoon heerlijk om te dragen en stiekem draag ik ze zelf ook wel eens! Ze zijn van een fijne kwaliteit stof en gaan heel lang mee. Hij heeft ze namelijk al eens eerder gehad en die zien er nog net zo uit als toen ze binnen kwamen!

Dragen jullie met dit koudere weer een extra shirt?

Ik zelf draag nu echt al laagje over laagje, in plaats van een dikke trui. Dat ene shirt extra geeft je toch wat extra warmte vind ik ;).
Als ik op vrijdag naar de ijsbaan gaat voor een ijshockey wedstrijd is het helemaal geen raar iets dat ik 5 a 6 lagen draag!! En 3 broeken haha, ja uh deze spijker heeft het nu eenmaal snel koud. Het zou een mooie zijn als ze van deze stof ook een soort leggings zouden verkopen, die zouden ook heerlijk zitten 😀

Deze blogpost bevat gekregen items en is in samenwerking met HemdvoorHem

11 gedachten over “Een extra shirt

  1. Ik draag een singlet onder een shirt als deze een beetje doorschijnt. Ik ben verslaafd aan vestjes en heb ze in allerlei soorten diktes en lengtes.

  2. Momenteel draag ik echt nog geen extra shirt. Ik heb zelfs mijn zomerjas nog aan, want ik heb het gewoon nog warm. Over een paar weken is dat vast anders.

  3. Ik draag in de winter graag een hemdje onder een trui of een dik vest. Mijn vriend daarentegen heeft het altijd warm. Ik ben een beetje de uitzondering hier.

  4. Ja ik draag eigenlijk altijd een shirtje onder mijn andere kleding.
    Voor de ijsbaan een tip: Ik heb een skibroek die ik draag op koudere dagen op stal en bij het maken van foto’s langs de lijn. Is echt ideaal. Bij de Lidl heb je ze al voor 30 euro. 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.