Een extra toestel

Een extra toestel

Wij hebben een bedrijf en naast onze gewone mobiele telefoon die wij zowel zakelijk als particulier gebruiken, hebben wij toch een aparte telefoon voor het bedrijf zelf.

Wel gewoon met ons eigen nummer, maar gewoon een ander toestel die gewoon mee naar de bouw gaat. Dit hebben wij gedaan omdat wij er nogal wat verslijten en dan doel ik het laten vallen en zeg nou eerlijk….wat blijft er nu mooi op een bouw? Juist, niks hahaha. En om nu onze particuliere mobiel daarvoor te gebruiken dachten wij gewoon aan en extra toestel en dat bevalt ons tot nu toe prima.

Wij hebben voor het bedrijf de  Galaxy Note 9 gekozen omdat hij voor de mannen makkelijk te bedienen is en lekker overzichtelijk is!

Zelf thuis hebben wij geen ervaring met het toestel omdat wij een ander merk hanteren maar dat neemt niet weg dat wij wel heel blij zijn met dit toestel! Wat ik al beschreef, je kunt er een hoop data op kwijt en bewerken maar je kunt er natuurlijk ook games op spelen. Niet dat de mannen van de bouw dat doen want er moet natuurlijk wel gewerkt worden :D, maar voor de gamer is het ook zeker een aanrader.

Wij hebben wel een beschermingshoesje voor het toestel erbij gekocht want ja op de bouw valt er nog wel eens wat of gaat er nog wel eens wat overheen en dat is voor elk toestel een drama natuurlijk

Het is voor ons vooral belangrijk dat wij een toestel hebben waar wij bereikbaar op zijn voor het bedrijf, documenten kunnen delen en informatie op kunnen bekijken voor een project.

Hebben jullie ervaring met de note 9?

2 gedachten over “Een extra toestel

  1. Ik heb geen ervaring met deze, maar heb zelf een Samsung young II ( geloof ik ), waar ik erg content mee ben. Het ding gaat namelijk al heel lang mee, ondanks dat ‘ie al een paar keer is gevallen ook, dat de batterij er naast lag zeg maar. Nu wordt ‘ie wel slomer, maar ik heb hem al wel 4 jaar volgens mij…

  2. Lijkt me inderdaad een fijne telefoon voor zakelijk 😀

    Heb hem eens even bekeken op de site en ik denk dat Roon er wel heel veel plezier van gaat hebben op de zaak 🙂 Mooie beschermhoes er omheen en die kan wel ff mee denk ik zomaar. Nu weet ik dat jullie zuinig zijn op de spulletjes dus dat komt zeker goed 😀

    Heel veel plezier met dit extra toestel 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.