Een goede verzorging voor je haar

Een goede verzorging voor je haar

Maar wat is nou een goede verzorging voor je haar?
De een loopt weg met een standaard merk en de ander wil toch wel wat meer betalen voor een beter product.

Een goede verzorging voor je haar willen wij allemaal.

Nou wil ik niet zeggen dat alle duurdere producten helemaal top zijn want er zijn genoeg betaal bare shampoo en conditioners en maskers die hun werk doen.

Maar je merkt soms toch echt het verschil vind ik persoonlijk bij sommige producten.

Inshapehair is een verzorging lijn voor het haar.

Een professioneel haarverzorgingsmerk, ontwikkeld door Grönberg & Partners, met het heldere doel een hoogwaardig consumentenmerk tegen een zeer betaalbare prijs aan te bieden.  Tevens uitstekend geschikt voor de professionele kapsalons.

Over Inshapehair
Vanuit een Scandinavisch natuur en lifestyle perspectief is een compleet aanbod hoogwaardige producten neergezet, waarin de kracht, schoonheid, helderheid van de Nordic-natuur een grote rol spelen.

De ingrediënten voor onze producten zijn stuk voor stuk te vinden in de natuur van de Scandinavische landen. In haar zware, constant veranderende klimaat overleeft uitsluitend het allersterkste. Van extreme kou in de winter tot de 24 uurs zomer zonnestralen. Dit zorgt ervoor dat de INSHAPE producten bestaan uit de sterkste en meest effectieve bestanddelen, die er in de natuur te vinden zijn.


Ik mocht de shampoo, het colour treatment mask en leave in mask proberen.

Ik was al gelijk onder de indruk van de geur. Het ruik lekker en je hebt er heel weinig van nodig. Ik was mijn haar 2 keer per week en ik heb dun en futloos haar maar daar ging nu even verandering in komen! Mijn haar voelde tijdens het wassen al voller aan en dat heb ik nog niet eerder gehad met een shampoo alleen als ik het geverfd had.

Rach, het lijkt wel of je voor tellsell werkt haha, nee het is echt zo en je weet ik geef overal eerlijk mijn mening over.

Voor deze producten betaal je wel meer als voor een ander product. De flessen kosten 18,95 voor 300 ml en voor 1000 ml betaal je 49,95. Niet goedkoop maar wat ik al eerder schreef, je hebt er weinig van nodig dus hier doe je wel een tijdje mee.

Ik heb de flessen achter slot en grendel gezet hier want ja 2 puber meiden in huis……die doen een week met 1 normale fles shampoo hahah dus…, nee deze blijft voor moeders 😉

Kennen jullie Inshapehaire?

*Dit artikel bevat gekregen producten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.