Een heerlijk ruikend huis!

Een heerlijk ruikend huis!

Iedereen wild wel een heerlijk ruikend huis toch!

Zo ook ik, en ja alleen ik, nee de meiden ook wel maar manlief moet er niks van hebben haha. Alhoewel hij de standaard geur die ik altijd heb van Yankee candle, soft blanked wel waardeerd. Andere geuren zijn en no go voor meneer.

Oke je snapt dat Roon nu even dikke pech had en het even moest doen met mijn nieuwe bestelling van Smellies.

Hoe kom ik hier nou weer aan denk je dan. Ik kwam ze tegen op instagram! En dacht ik ga het gewoon proberen en ik wijk een keer af van mijn vertrouwde yankee.

Ik bestelde hoofdzakelijk white musk want daar ben ik ook gek op en Roon vind die geur meestal ook wel ok. Verder bestelde ik nog wat geuren zoals van het luchtje Black opium en nog een, maar weet even niet meer welke dat was.
Ik kreeg als bedankje een flesje met korrels voor in de stofzuiger. Super lief dus.

De bestelling van heel snel binnen en het kost geen drol!

Ik ging natuurlijk gelijk aan de gang toen ik ze binnen kreeg en oh boy ze ruiken heel lekker!!
In een kleine ruimte zoals de slaapkamer heb ik een aangestoken en beneden twee omdat je het anders niet echt goed rook. Ik had er een waxine lichtje voor 8 uur onder gezet en de volgende dag rook je het nog heerlijk.

Dus conclusie….ik ben om en gaat van de week weer even wat bij bestellen!!

Vinden jullie een geurtje in huis fijn of juist niet?

16 gedachten over “Een heerlijk ruikend huis!

 1. Zo lekker als het heerlijk geurt in huis. Behalve geurkaarsen vind ik de lucht van versgebakken appeltaart of brood ook zo onweerstaanbaar.

  1. dat zijn ook heerlijke luchtjes van vers gebakken appeltaart en brood alleen eten wij dat niet en dus ook niet maken maar de geur ken ik wel 😀

 2. Ik hou van een lekker geurtje in huis, maar ik ben minder fan van de giftige stoffen die tijdens het branden worden afgegeven. Daarom steek ik alleen nog maar natuurlijke geurkaarsen aan, van Elate & Co bijvoorbeeld. (:

 3. Ik hou er wel van, maar het mag wel niet te sterk geuren. Ik gebruik het vooral in de wintermaanden, nu in het voorjaar zet ik de ramen open voor frisse buitenlucht.

 4. Ik heb het weleens geprobeerd, maar vind de meeste geuren al snel erg sterk waardoor ik dan last krijg van tranende ogen, dus de laatste tijd gebruik ik het niet meer.

 5. Klinkt goed. Ik brand graag geurkaarsen of wax seals. Vooral bloemen geuren vind ik erg aangenaam

 6. Oeehh heerlijk van die melts 😀

  Wij hebben ze van een andere webshop, maar wij zijn ook echt om!

  Wij hebben van die typische bakkersgeurtjes: oreo, appeltaart, donuts etc..

  En indd, als je goed kijkt, kosten ze geen drol 😀

 7. Dat klinkt heel fijn en lekker ruikend! We hebben gisteren een ongelukje in de keuken gehad en nu probeer ik de rooklucht eruit te krijgen. Misschien dat dit kan helpen.

 8. Ik vind het heerlijk ruiken als we een wierook stokje aanzetten in de huiskamer, het hele huis ruikt er dan naar. Nu weet ik dat niet iedereen it lekker vind hoor, maar wij thuis vinden het heerlijk. Geur kaarsjes heb ik nog niet vaak gehad, daar kan ik ook wel eens aan denken, want kaarsen staan vaak wel gewoon aan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.