Een hoofdstuk afsluiten

Een hoofdstuk afsluiten

Een hoofdstuk afsluiten is een beslissing die die je neemt als je er vol achter staat. Ongeacht wat voor hoofdstuk.

Ik ben hier al zolang mee bezig, bijna 24 jaar om precies te zijn want dat is het jaartal dat mijn moeder er al niet meer is. Het blijft een gevoelig punt en dat zou ook altijd zo blijven.

Maar ik heb het een plekje gegeven. Het is goed zo en ik wilde dat afsluiten met een tattoo van haar verjaardag datum. Daar heb ik eerder al een blogpost over gemaakt. Ik wilde dat hij op 19 februari gezet zou worden maar mijn tattoo mannetje was er toen niet en ja ik had ook naar een ander kunnen gaan maar ik vertrouw Martin en voel mij daar op mijn gemak en ga dan dus niet naar een ander!

Voor de een spuug lelijk, voor mij een belangrijke datum en ja ik wilde hem groot en bam op mijn arm want dat was mijn moeder ook. 1902 in romeinse tekens op mijn arm, daar sluit ik een hoofdstuk mee af.

Kijk vergeten doen we natuurlijk nooit want ze zit altijd in mijn hartje ;), maar ik wilde altijd een tattoo die voor mijn moeder stond.

De meiden nemen dezelfde voor hun oma en dat vind ik een mooi gebaar.

Het armpje raakt al aardig vol maar we zijn natuurlijk nog lang niet klaar 😀

Ik heb hem natuurlijk weer bij Martin in delft laten zetten.

2 gedachten over “Een hoofdstuk afsluiten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.