Een industrial piercing

Een industrial piercing

Degene die mij en of mijn mama volgen op social media weten dat ik gek ben op piercings en dat ik er al aardig wat heb :D. Ik wilde pas geleden heel graag een tongpiercing en dat werd een domper omdat er precies een ader liep waar hij gezet moest worden :(. Ik had er toen goed de ziekte van in kan ik je vertellen en was de rest van de dag knap chagerijnig!!

Maar goed ik wilde er toch nog meer alleen niet meer die dag!! Nee een paar dagen later begon ik al weer te zeuren bij mijn moeder hahah. Mijn oren zitten al aardig vol aan beide kanten maar ik wilde er toch nog heel graag eentje bij en dat is er eentje met een staafje oftwel een industrial.

Nou afgelopen vrijdag was het dan zover hoor!! Ik had alle moed verzameld haha. Ja uh ondanks ik er al een paar heb blijft de pijn echt niet fijn (rijmt nog ook) Maar alle moed verzameld dus en gaan met die banaan!! Je kan het terug zien in deze vlog.

Nou ik kan je vertellen…. de eerste prik viel echt mee maar toen moest die nog doorgeprikt worden naar boven……hallelujaaaaaaa hahaah auch dat deed even pijn en dat konden jullie ook in de vlog zien 😉

Ik heb deze piercing laten zetten bij tattoo martin delft, en hij is gezet door lieve Jen!!

Maar goed hij zit erin en yasss ben er blij mee 😀

Wat vinden jullie ervan?

Wat het volgende word weet ik nog niet hoor hahah, misschien of weer een piercing of een tattoo!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.