Een jaar geknald

Een jaar geknald

Afgelopen jaar heb ik echt geknald op school.

Ik had er zin in en ging er dus volledig voor. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen en ik ben over naar de derde!

Ik heb wat angsten overwonnen en daar ben ik trots op. Angsten om te solliciteren of een stage plek te zoeken. Nou kan je vertellen dat het beide een eitje was en ik met opgeheven hoofd dat even heb gedaan :D.

Mijn mentor was trots want ik liep elke keer voor met het werk en had dus eigenlijk niet veel te doen hahah.

Ik heb allemaal voldoendes dus ik ben happy en mijn ouders ook natuurlijk. Ik hoef nog maar een paar ochtendjes naar school en veel doen wij eigenlijk niet meer. We hebben volgende week nog sportdag en een dag dat wij gaan kano varen dus super leuk! Ik moet alleen dinsdag nog een presentatie geven voor alle ouders en dat vind ik spannend maar ook dat gaat helemaal goed komen!!

Je snapt dat ik vanaf 10 juli gewoon heerlijk ga genieten van mijn wel verdiende vakantie!!!

Eén gedachte over “ Een jaar geknald

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.