een jaartje ouder

een jaartje ouder

Vandaag is het zover…..1 september…. Rach jarig!!!! weer een jaartje erbij!!! ik heb () vrijdag mijn kadootje van de meiden en van Roontje gehad een heerlijk luchtje van christian dior “jadore” met een lekkere bodymilk erbij dus dat vond ik weer super natuurlijk!!!!

ik ben nou eenmaal een luchtjes freak dus blijer konden ze me niet maken hihih.

Vandaag ook de dag dat de meiden weer naar schooltje toe gaan!! een nieuwe school een nieuwe start maar ze hebben er zin in!! ik ben benieuwd hoe Rashel het allemaal gaat vinden want haar “juf linda” van de peuters is daar natuurlijk niet…… ze gaat deze week eerst wennen en volgende week dinsdag word ze echt 4 en dan is het een echte kleuter!! Niomi kon ook niet wachten om naar haar nieuwe school toe gaan en heeft er ook reuze zin in om bij haar nieuwe juf te gaan beginnen word vervolgt dus over hoe de meiden het vonden!!!

Update…

Zo de meiden zitten op school!!! de kop is eraf!! niomi moest nog wel even wennen en rashel kon niet wachten tot ze haar jasje uit mocht doen hahah. ik moest voor rashel alleen nog ff vragen over het wennen daarzo en ze gaat 5 ochtendje wennen  en vanmorgen is ze gelijk gestart!! ik gaat ze dalijk weer halen en ben super benieuwd naar de verhalen die ze al te vertellen hebben

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.