Een meeting en een shoot

Een meeting en een shoot

Hoe leuk is het als je iemand een jaar of 7 alweer geloof ik op een baby forum leert kennen, mekaar via het internet bent blijven volgen omdat het forum gesloten werd en dan ziet de mama in kwestie de shoots van onze eigen meiden en raakt dan helemaal enthousiast en wil dat ook πŸ˜€ waarom ik antwoorde is goed hoor sabrien…ja dat zeg je natuurlijk niet tegen een dove zie ik haar nog krabbelen hihi, we hadden een datum geprikt, vandaag voor een shoot en ik zou de heerlijke amsterdamse in real live ontmoeten en wat onwijs gaaf was dat zeg !!! Sabrien je bent super en je mooie meiden ook!!!

Ik heb genoten tijdens de shoot van de heerlijke smoeltjes en natuurlijk moest het hele kinder pret-pakket gezamelijk op de foto πŸ˜€

7 gedachten over “Een meeting en een shoot

 1. ik weet dat je goed bent en dat zie je nu ook weer terug! ik ben nog steeds erg blij met mijn foto’s πŸ˜‰

 2. hoorde van bianca dat je het lekker druk hebt met je shoots!! gaaf rachel, doe je ook volwassenen ? ik wil ook wel door jou gefotografeerd worden hihi ik mail je wel even
  deze fotootjes zijn weer heel mooi

 3. zo vet die foto’s lellebel πŸ˜› je bent goed bezig, lekker gemotiveerd en iets wat je ook leuk vind, ik zeg breid het lekker uit en doe er echt wat mee πŸ˜€

 4. je word nog een geniale fotograaf jij echt waar !! je maakt echt mooie foto’s rachel en denk dat je het heel druk gaat krijgen πŸ˜€ anders zorg ik daar wel voor met mijn social media shit gedrag hahaha
  leuk dat je ze ontmoet hebt na zo’n lange tijd zeg!!

 5. je word steeds fanatieker jij en dat in een hele positieve zin πŸ˜€ gaat wel even reclame voor je maken hahaha
  leuk dat je haar ontmoet hebt, lijkt me appart om iemand zo lang “online” te kennen en dan ineens in het echt te ontmoeten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.