Een musthave voor in je keuken.

Een musthave voor in je keuken.

Ik had er al kenissen over gehoord, rach probeer dat nou want dat is echt wat voor jou…

Ja dacht ik dan ik heb al zoveel schoonmaak producten en Roon ziet mij aankomen met nog meer flessen hahah. Maar ja deze poets freak is toch naar Wibra gereden en daar de flessen dasty gehaald. En oh my lord, dit is super super spul!! Ik heb mijn oven ermee ingespoten en echt het droop ervan af en hoefde niet eens te schuren, alleen maar een doekje erover heen halen en klaar :D.

De bank heb ik er ook maar mee ingespoten want daar kon ik niet veel meer aan verprutsen maar ook hiermee kreeg ik de vlekken eruit! Het is dus een mini wonder middel.

De paarse fles is een allesreiniger, heel vaag want het is een gel, maar ook dat werkt super en doe daar mijn meubels mee.

Dus gewoon even een huishoudelijke tip tussendoor van Rach :D. Nee het is gesponserd ik heb het zelf gekocht bij de Wibra.

Kennen jullie dasty al?

9 gedachten over “Een musthave voor in je keuken.

  1. jaaa zeker ff halen, oven voor verwaren en in spuiten die handel en oh my god hahaha droop er echt vanaf hahahah su6 mop en let me know kusssss oh btw die witte fles voor keuken en badkamer ook ff meenemen haha die heb ik vandaag gehaald en oh lord go girl haha xxx

 1. Ik ben echt getrouwd met dat spul. Men wat wordt je (schoonmaak)leven hier aangenaam van. Het is trouwens dermate agressief dat ik alle cijfertjes al van mijn oven en gasstel heb afgepoetst. Maar schoon is ieg het wel πŸ™‚

  1. hahaa oh echt? nou ja het kan maar schoon zijn toch πŸ˜€ ik ben echt zo’n poets freak gewoon en wil alles testen, hoe schoner hoe beter πŸ˜‰

 2. Super spul ! , hier niet meer weg te denken . Je hebt verschillende varianten. Ik gebruik de gele en zwarte .
  Maar pas op laat het niet in weken op kwetsbare plekken, het lost op .
  Zo zie je maar zelfs je oven!
  Ik kan niet meer zonder 😊

  1. ja top he!! hier ook de gele en die paarse dan en ga straks weer even de andere flessen ook halen hahah, wil ze allemaal proberen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.