Een nieuw pak

Een nieuw pak

Mijn zusje maakte er al een blogpost over, en ja ik heb er ook eentje gekocht :D. Een huispak!! Ik heb gekozen voor een grijze want ik vind dat gewoon een fijne kleur en past bij mij.


Nou ook dit pak kosten 30 euro en heb ik gekocht bij Lara mode in zoetermeer. Ze hebben daar echt hele leuke kleding en ga daar zeker vaker shoppen :D.

Ik draag hier het liefste mijn spike schoenen onder, maar een paar nike’s staan er ook gaaf onder!! Een zwart leer jasje erop en ready for school 😀

Maar het is natuurlijk ook een heerlijk pak voor in het weekend 😀

Wat vinden jullie ervan?

5 gedachten over “Een nieuw pak

  1. Het ziet er heel comfortabel uit. Dat zeker. Ik vraag mij alleen af, hoe ziet de broek er aan de achterkant uit? Niet te strak om er iets korts op te dragen? Misschien is dat meer mijn ding hoor (want ik ben iets ouder dan jij, ietsje maar 😉 Staat je goed!

    1. hihih de achterkant is hetzelfde als de voorkant 😉 en het is maar net waar jij je goed bij voelt, de een draagt er iets korts op de ander niet. ik persoonlijk vind dit truitje wa lengte en goed op en moet ook niet korter 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.