Een paar hoera-tjes

Een paar hoera-tjes

Vandaag is het feest zeggen ze dan!!

Wat ja ja, deze moeder is vandaag gewoon jarig!! Weer een jaartje ouder en ja daar ben ik nog blij om ook 😉
Mag er toch weer een jaar bij tikken en dat had ik een anderhalf geleden toch echt niet kunnen denken. Dus ja ik ben er blij mee dat ik met mijn rimpels een feestje van mag maken haha. Nee hoor, we doen er niks aan verder, alhoewel ik wel kadootjes eiste hahah. Nee gein, de liefde van mijn gezin is mijn grootste kado!! Mocht ik wat gehad hebben zien jullie dat natuurlijk morgen in de vlog terug 😀

7 gedachten over “Een paar hoera-tjes

  1. 🍃🎀🍃Lieve Knappe Dappere Mooie Jarige Vrouw🍃🎀🍃Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag🍃🎀🍃Wens Je Een Heerlijke Dag Toe Met Je Liefsten🍃🎀🍃Laat Je Heerlijk Verwennen En Vertroetelen🍃🎀🍃Heel Veel Liefs En knuffels Van Mij🍃🎀🍃

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.