Een paar hoera-tjes

Een paar hoera-tjes

Vandaag is het feest zeggen ze dan!!

Wat ja ja, deze moeder is vandaag gewoon jarig!! Weer een jaartje ouder en ja daar ben ik nog blij om ook ๐Ÿ˜‰
Mag er toch weer een jaar bij tikken en dat had ik een anderhalf geleden toch echt niet kunnen denken. Dus ja ik ben er blij mee dat ik met mijn rimpels een feestje van mag maken haha. Nee hoor, we doen er niks aan verder, alhoewel ik wel kadootjes eiste hahah. Nee gein, de liefde van mijn gezin is mijn grootste kado!! Mocht ik wat gehad hebben zien jullie dat natuurlijk morgen in de vlog terug ๐Ÿ˜€

7 gedachten over “Een paar hoera-tjes

  1. ๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐ŸƒLieve Knappe Dappere Mooie Jarige Vrouw๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐ŸƒVan Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐ŸƒWens Je Een Heerlijke Dag Toe Met Je Liefsten๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐ŸƒLaat Je Heerlijk Verwennen En Vertroetelen๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐ŸƒHeel Veel Liefs En knuffels Van Mij๐Ÿƒ๐ŸŽ€๐Ÿƒ

Reageer ook op deze blogpost!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.