Een persoonlijke update

Een persoonlijke update

Een persoonlijke update…, daar werd mij om gevraagd. En dat vind ik natuurlijk heel lief :D.

Sommige volgen mij al zolang op social media en dat geeft mij wel eens een rust gevoel. Ze weten wat er speelt en wat je mee maakt. Ze bekijken de vlogs waar eigenlijk meer in word verteld en getoond dan wat op de site voorbij komt.

Anyway, het gaat wel redelijk met Racheltjuh. Ik voel mij nog steeds wat beter maar blijf nog steeds aanhikken tegen de nachten. Die zijn niet veranderd en die “slopen” mij meer dan een paar jaar geleden. En dat is niet gek van hey ik word ook een dagje ouder!! En dat mijn lichaam het zowieso al zolang uit houd is natuurlijk al helemaal een vraagteken.

Ik ben blij dat mijn laatste lab uitslag goed scoorde op de vitamine D. Die stond anderhalf jaar geleden op 10 en moest op 75 staan zoals bij een normaal mens om het zomaar te zeggen en na anderhalf jaar is het mij gelukt om op 75 uit te komen en dat deed mij goed. Dan heb ik niet voor niks geknokt denk ik dan 😉

De rest blijft schommelen en daar baal ik wel en niet van wat ik moet mij er gewoon bij neerleggen dat het gewoon zo is. Ik kan van de een op andere dag een vol bekkie hebben en een week later is alles weer ingevallen…nou so be it Rach. Thats your life en deal with it.

De zomer komt er weer aan en dat betekend blote benen…., en zoals elk jaar zie ik daar weer tegen op. Maar dit jaar ga ik mijn gewoon vol erin gooien en echt een keer kak hebben aan de buitenwereld of mensen op het net met hun botte uitspraken. Als men het niet om aan te zien vind moeten ze maar niet kijken denk ik dan 😉

Hoop dingen ondernemen is tegenwoordig mijn drijfveer. Een paar jaar geleden wilde ik alles doen maar durfde het niet omdat ik bang was om te crashen. Dat heb ik nu nog maar ik doe het wel en als ik crash neem ik wel een asperientje extra in…, gaat het dan nog niet weg dan kap ik het af maar ik heb het wel geprobeerd dan! Maar meestal dram ik door en ga ik ook door omdat ik gewoon wil genieten en dat doe ik dan ook!

De meiden worden groter en wijzer en sterker en geloof mij, dat voelt goed als moeder zijnde omdat zo te zien! Ze leven toch met iemand die niet helemaal 100 is, maar ze hebben zich daarom heen wel super ontwikkeld en daar ben ik trots op want ja daar hebben Roon en ik ook bijdrage aan gegeven.

Ik zit nog vol met de plannen en die ga ik ook echt uitvoeren dit jaar. Mijn bucket list, die ik ooit gemaakt hebt word nu eindelijk beetje bij beetje afgevinkt en dat voelt goed joh!! Doelen stellen en leven ondanks je niet veel kan. Mijn grenzen verleggen en vooral heel veel plezier hebben erin 😀

Wat een lap tekst weer hahah maar dan weten jullie wel hoe ik mij op dit moment voel en hoe het er een beetje voor staat. De medische kant gooi ik ook niet meer volledig open en bloot op het net want ik voel mij daar niet zo goed meer bij en hoop dat mensen daar begrip voor hebben.

Ik zeg voor nu….geniet lekker van jullie weekend!!!!

2 gedachten over “Een persoonlijke update

  1. Je bent een toppertje Rachel jij en je mannetje en de meiden 💪🏻hoe jullie je erdoor heen slaan heb de meiden van baby tot nu zo groot zien worden en dat hebben jullie als gezinnetje gedaan hoe ziek je ook bent de meiden gaan voor alles zoveel respect daarvoor.ik zelf ben ook ziek maar op een andere manier en weet hoe het is die pijn die 0 energie en zoveel willen maar wat niet gaat maar ook alles voor mijn gezin en me meisje….zo leuk ook je bucketlist vol maken nu genieten in het leven is het allerbelangrijkste Dikke knuffel voor jou❤

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.