Een persoonlijke update

Een persoonlijke update

Ik kreeg weer heel veel lieve mailtjes, thanks guys <3. Maar i am alive maar heb het druk met alles wat thuis is en kom eigenlijk bijna nergens aan toe. Raar he, ik kan mij gewoon niet focussen als alles thuis is, kwa werken dan.

De meiden werken wel lekker door aan de site maar van mijn kant is er weinig update, sorry maar dat komt wel weer 😉

Ik heb een nieuwe mac van mijn hubby gehad en daar ben ik reuze blij mee en de meiden ook want die hebben nu een eigen pc hihi, maar het enige waar ik super van baal is dat ik mijn feeds kwijt ben omdat het programma wat ik ervoor gebruikte niet meer te vinden is en ook niet over te zetten is dus sorry als ik niet meer op je site kom hihi maar ik ben je even kwijt maar ben ondertussen druk aan het zoeken en heb er al een aantal terug gevonden. Ben alleen ook nog op zoek naar een goede reader want bloglovin en ik werken niet samen geloof ik.

Verder, ja druk, alles thuis dus ja, super gezellig hoor maar heel druk en als je dan heel moe bent is dat soms even een issue maar ik trek mij er wel doorheen en de meiden en roon helpen mij waar ze kunnen.

Roontje vermaakt zich naast zijn gezin ook met vrienden en de meiden idem dito en ik probeer steeds even weg te gaan met de dames en dat is een heerlijk gevoel 😉

Verder medisch wil ik eigenlijk niet zo op ingaan, wie mij op social media volgen weten dat het stroef gaat en ik weer een in spiraal naar beneden zit maar misschien komt dat door alle drukte om mij heen 😉 maar don’t worry komt goed 🙂

Verder niet echt veel te melden alleen dat ik baal als een stekker dat het weer niet lekker is of word, bah mensen, het is zomer maar hebben alleen maar een bak regen gehad en een beetje zon….klaagbaak hihih. Maar we houden hoop en hopen dat het nog een beetje beter gaat worden 😉

4 gedachten over “Een persoonlijke update

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.