Een sterk huwelijk hebben

Een sterk huwelijk hebben

Een sterk en leuk huwelijk hebben, willen wij allemaal.

En laat ik er nu eentje hebben :D. Roon en ik zijn dit jaar, op 26 mei, zijn verjaardag alweer 16 jaar getrouwd. En hoe komt het toch dat wij gewoon een goed huwelijk hebben en andere niet? Kijk bij iedereen kan het anders lopen, dat geloof ik graag. En ook wij hebben nog wel eens een woorden wisseling. Ruzie hebben wij niet.

Roon en ik hebben elkaar ontmoet in 1997, in de locomotion in zoetermeer. Dat was toen nog een discotheek waar ik elke week heen ging met mijn vriendin. En daar stond hij, met zijn lange haar en ik was verkocht hahah. Het heeft nog maanden geduurd voordat we bij elkaar kwamen want ik durfde natuurlijk niet hahah.

Nu tig jaar later en twee mooie meiden rijker, zijn wij echt jut en jut, jing en jang.
Wij voelen elkaar heel goed aan, weten wanneer wij elkaar met rust moeten laten en wat wij van elkaar kunnen en willen verwachten.

In huis doen wij alles wel samen op de was na dan want dat mag niemand anders doen hier in huis haha. Stel je voor dat zijn mooie boxer onderbroek van A-dam naar de knoppen word geholpen in de was!!

Nee gein, wij weten gewoon wat wij aan elkaar hebben.

En ja wij zijn het ook niet altijd met elkaar eens en dan gaan er wel even wat woorden over tafel maar dat is na een uur weer over.

Tips voor een goed huwelijk? Laat mekaar vooral vrij, geef elkaar de ruimte. Vroeger deden Roon en ik alles samen en ja dat is leuk maar dat brengt ook wel eens wrijvingen met zich mee en in de loop der jaren hebben wij wel geleerd dat wij elkaar ook de ruimte moeten geven om onze eigen dingen te kunnen doen. Roon is onwijs fanatiek met het pokémon spel en dat doet hij met kennissen. Nou helemaal prima, ik heb daarin tegen de ijshockey of de road trip date’s met mijn zussss Linda.

Maar er zijn ook weekenden dat wij wel gewoon lekker samen zijn en dingen doen zoals shoppen, en online shoppen want daar krijgen wij steeds meer plezier in :D.

Dus elkaar de vrijheid gunnen en leuke dingen doen samen is een optelling hier van een goed huwelijk 😀

Dit artikel is in samenwerking met HemdvoorHem

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.