Een tattoo met je vriendin

Een tattoo met je vriendin

Een tattoo nemen met je vriendin doe je niet zomaar. En ik heb ook aardig wat reacties gehad van “je bent niet goed”

Nou dan ben ik toch lekker niet goed 😀 dat werd ook gezegd toen onze meiden een tattoo namen ;). Dus even een disclaimer, wij leven ons leven en doen wat wij willen :D.

Afijn, Linda en ik kennen elkaar al meer dan 33 jaar. We gingen samen op stap, ze had een band met mijn moeder en ja we maakte ruzie haha. En dan verlies je elkaar uit het oog. Maar kwamen elkaar weer tegen en de klik, vonk, what ever was er nog steeds, of dat wij elkaar niet bij elkaar zijn weg geweest. Ondertussen allebei moeder, Lin heeft 3 kids en wij 2 en dat klikte ook gelijk tussen de meiden en daarom is Lin ook gedoopt tot hun surrogaat moeder. Die hadden ze natuurlijk al, onze mo mo oftwel moniek, maar nu er dus eentje bij. Lin moedigde mij aan om naar de ijsbaan te komen weer en zo ook weer met Hijs en het ijs in aanraking gekomen na jaren dat vermeden te hebben ;).
Ze heeft mij ook aangezet om toch door te zetten ook als dingen niet gingen. Ik bedoel dan, ik heb een crash…ja je zet maar even door en dat heeft geholpen want doe veel meer en kan veel meer en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor <3.

Samen een tattoo zetten kwam uit het niets maar werd gelijk serieus opgevangen en nee niet zeggen als geintje en dan pas doen nee gelijk zeggen en doen haha. We waren vroegah al losbollen maar nu dus nog.
Ik maakte een afspraak bij Martin, waar wij altijd komen en gingen ervoor!

Bam!! Ik zit de rest van mijn leven aan mijn “zussss” vast, en zij aan mij! Maar dat wilden we ook, en hoop nog heel heel veel jaren van haar te kunnen genieten en herinneringen op te halen en nieuwe te maken samen met de meiden <3

Love you sister!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.